VOZIO BI DVA HELIKOPTERA

Mladen Grdović: Da barem mogu vratiti što sam propio

23.04.2012 u 22:37

Bionic
Reading

U intervjuu za InMagazin pjevač Mladen Grdović otkrio je da mu je sad žao novca koji je propio

Pjevač se prisjetio mlađih, vragolastih dana kada je imao brojne djevojke, a ponekad i tri spoja dnevno. Iako je supruzi Branki poručio da bude dobra, jer cura uvijek ima, iz mlađih dana više mu nedostaju prijatelji poput Tomislava Ivčića. Nedostaju mu ti dani, iskreno priznaje, jer se više zarađivalo i žali što nema i više novca. Da ima 350 pjesama u Njemačkoj, vjeruje da bi vozio dva helikoptera, ali priznaje i da se dosta toga propilo.

'Da mi je vratiti ono šta sam popio. Volio bih više da imam ono šta sam potrošio, a ono što sad imam, da to nemam', bio je iskren u intervjuu InMagazina Grdović.

Ono što ne bi nikada mijenjao je supruga Brankica i izvanbračna devetogodišnja kćer. Ponosan je na sjajan odnos sa Sarinom majkom i njenim suprugom, za koje kaže da žive kao proširena obitelj.

Puna razumijevanja, supruga mu jedno ipak brani - nastupe za političare. Razočarali su ga što nisu pokazali ljudskost prije nekoliko godina kada je razbio auto i stekao loš imidž. Iako je do tada bio velika podrška jednoj stranci, okrenuli su mu leđa i proglasili ga nepodobnim, što mu je zasmetalo više nego gubitak novca. Otada nastupa samo za narod.