UDAJE SE ALEX GRDIĆ?

Mlada kao Šeherezada

27.09.2010 u 21:42

Bionic
Reading

Bivša miss Hrvatske u vjenčanici je, kaže, prošetala pistom tisuću puta, a 1001. mogao bi biti onaj pravi - svadbena noć kao u njenoj omiljenoj sapunici

'Sjajno i bogato' izgledala je Aleks Grdić pozirajući kraj konja Egoista u zaprešićkom konjičkom klubu Trajbar Team, baš kako sugerira i ime te najnovije kolekcije modne kuće Vesna Sposa. Između raskošnih večernjih haljina i vjenčanica što ih dotična kreatorica predlaže za 2011. godinu Aleks je odabrala – onu drugu. Slučajno?

'Obožavam nositi vjenčanice i nikad to nisam krila. To je posebna haljina, s osobitom karmom i energijom. Otkako sam 2003. pobijedila na izboru za miss Hrvatske, za Vesnu Sposu nosila sam mnogo haljina, a najviše vjenčanica. Naš poslovni odnos prerastao je u prijateljstvo, pa sam sigurna da će mi ona kreirati haljinu i za taj trenutak. Bit će to snježnobijela krinolina kao iz bajke, kakvu smo sve sanjale kao djevojčice', kazala je Aleks, a na pitanje tko je sretnik skrenula je na poslovne teme. Ali veoma znakovito.

'Za koji dan putujem u Istanbul i jako se veselim jer obožavam 'Šeherezadu'! Okusit ću čari svoje omiljene sapunice, upoznati mentalitet Orijenta, vidjeti uživo te prekrasne žene i muškarce koji su mi jako mačo, šarmantni, markantni i fatalni, baš onakvi kakve volim', pohvalila se s neskrivenim oduševljenjem. Može li u Turskoj zamisliti i svadbena zvona?

'Sa mnom ništa nije nemoguće! Kad bude, bit će spontano. I, kao i uvijek, zaprepastit ću svijet', u svom intrigantnom stilu završila je Aleksandra.