ČUDNO PONAŠANJE

Mlada glumica šokirala sve prisutne

14.01.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence je popila malo previše noć prije dodjele Zlatnih globusa, piše TMZ tvrdeći da je mlada zvijezda previše popila na Sonyjevoj zabavi večer uoči dodjele nagrada u nedjelju

Takvi navodi čine govor 23-godišnje zvijezde, nakon što su joj Sandra Bullock Tom Hanks dodijelili nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu, još impresivnijim. Na pozornici se Jennifer vidljivo tresla i pokazala nervozu, a nekoliko trenutaka kasnije rekla je da mora nešto popiti.


'Moram nadoknaditi piće. Mislim da je to razlog zašto sam bila tako manična. Obično imam vremena za čašu vina', kazala je mlada glumica i šokirala sve prisutne.

Zatim se brzo predomislila i rekla: 'To nije dobar odgovor. Večeras ću slaviti s prijateljima i obitelji.'


Tijekom večeri Jennifer nije izgledala mamurna: smijala se za stolom sa svojim kolegama Bradleyjem Cooperom i dečkom Nicholasom Houltom te oduševljeno navijala za kolegicu Amy Adams koja je također osvojila nagradu.

Ipak, imala je nekoliko nezgodnih trenutaka: na crvenom tepihu joj je za vrijeme TV intervjua ispala dijamantna narukvica, a dok su fotografirali Taylor Swift, izvodila je čudne grimase.

Jennifer, koji uvijek nosi Dior i obično blista na crvenom tepihu, također je žestoko ismijana zbog bijele haljine s crnim vrpcama na struku i bokovima, piše MailOnline.