LJEPOTICA U CRVENOM

Mlada glumica očarala u predivnoj haljini koja kao da je stvorena za nju

03.12.2018 u 14:11

Bionic
Reading

Lijepa Emma Stone koja osim što oduševljava svojim filmskim ulogama, ostavlja bez daha i svojim fantastičnim osjećajem za modu

Crvenokosa ljepotica koja je za ulogu u filmu 'La La Land' dobila Oscara redovito je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu.

Iako se nekad smatralo kako crvena boja nije dobar izbor za crvenokose, Emma Stone je pravi primjer kako to nije točno.

  • +7
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tridesetogodišnjakinja se pojavila na 21. dodjeli nagrada za britanski neovisni film u Londonu gdje je zadivila u predivnoj crvenoj haljini s potpisom Louisa Vuittona.

Elegantna haljina retro stila od satena bez rukava koja prati liniju tijela bila je savršen odabir za prelijepu Emmu.

Sjajan look začinila je ženstvenom frizurom, zlatnim stiletticama, neobičnim clutchem kockastog oblika i crvenim ružem koji je njezin zaštitni znak.

  • +7
Emma Stone i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, zgodna glumica iznenadila je mnoge otkrivši u jednom intervjuu da se još kao dijete borila s anksioznošću i napadima panike te je već sa sedam godina krenula na terapije.

  • +9
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bila sam jako anksiozno dijete te sam često imala napadaje panike. Sama terapija puno mi je pomogla', rekla je tad Emma dodajući kako joj je u borbi protiv toga pomogla i gluma.

Kako bi pomogla drugima, Emma se uključila u dobrotvornu akciju udruge Child Mind, podijelivši svoja iskustva u njihovoj kampanji. Inače, baš poput nje, s istim se problemom bore i Jennifer Lawrence te pjevačica Adele i Zayn Malik, bivši član teen senzacije One Direction.