KRISTEN ISKRENO

Mlada glumica o ovome dosad nije govorila

11.02.2014 u 11:07

Bionic
Reading

Kristen je dosad bila poprilično tajnovita po pitanju svog ljubavnog života

Prvi put nakon afere koja je potresla showbizz i dovela do prekida još jedne celeb ljubavi Kristen Stewart je u intervjuu za Marie Claire otvoreno progovorila o svom burnom privatnom životu.

Zgodna glumica poručila je svima onima koji je kritiziraju da stoji iza svih svojih grešaka.

Kristen je bila nekoliko godina u vezi s Robertom Pattinsonom, a zatim je u ljeto 2012. uslijedio šok jer su u javnost procurile fotografije na kojima izmjenjuje nježnosti s tada oženjenim redateljem filma 'Snjeguljica i lovac' Rupertom Sandersom.

314789,314761,314737,314672K-Stew (23) je nedavno prvi put progovorila o svom ljubavnom životu nakon prekida s Robom.

Premda nije spominjala imena, mlada američka glumica koja se proslavila kao Bella Swan u sagi 'Sumrak' rekla je da je konačno shvatila da se ljubav ne može kontrolirati. 'Nikada ne znate u koga ćete se zaljubiti. To ne možete kontrolirati', rekla je za Marie Claire.

Glumica koja je trenutačno solo dodala je i da bi voljela jednog dana imati obitelj i djecu, ali kako kaže, ima još dovoljno vremena za to.

Kristen je rekla i da nije imala pojma da će saga 'Sumrak' biti planetarni hit. 'Neke stvari ne možete kontrolirati. Za neke sam filmove bila uvjerena da će biti veliki, ali to se nije dogodilo. Nisam ni pomišljala da bi saga mogla biti toliko popularna.'