BAREM JEDNOM U ŽIVOTU

Mjesta na kojima se morate seksati

12.08.2010 u 07:42

Bionic
Reading

Seks je uglavnom uvijek dobar, ali može biti i bolji. Možete ga učiniti iskustvom za pamćenje do kraja života. Kako? Vrlo jednostavno, otkrijte neka nova mjesta za seks

Već ste prošli spavaću sobu, ali i sve ostale prostorije u kući ili stanu? Vrijeme je za nova seksualna iskustva koja ćete najlakše steći odabirom novih mjesta za seks. Mnogi svjedoče o nezaboravnim iskustvima koja su otkrili na neuobičajenim mjestima za seks. Donosimo vam nekoliko prijedloga, a popis nadopunite sami.

Promjena u seksu uvijek dobro dođe
Šator
Neke pripadnice nježnijeg spola možda nisu lude za spavanjem u šatoru, ali to može biti sjajno iskustvo. Zašto? Priroda oko vas potiče primitivne nagone i pruža određenu dozu sigurnosti, a sve se odvija u malom šatorskom prostoru. Nema druge nego da se dobro stisnete.

Perilica za pranje rublja

Seks na perilici za rublje isprobali su mnogi i kažu da je nezaboravno iskustvo. Naravno, perilica mora biti uključena. Zašto? Prati ritam vaših tijela i uzbuđenje dovodi do vrhunca. Pomalo neobično, ali vrlo učinkovito!

Park
Ako imate imalo avanturističkog duha u sebi i palite se na adrenalin, park je za vas pravo mjesto. Seks u parku je uzbudljiv i nepredvidiv. Uvijek netko može naići, ali u tome baš i je čarolija. Nije za svakoga, samo za odvažne.

Spavaća soba vaših roditelja

Prema mišljenju mnogih, seks u roditeljskoj sobi pruža iskustvo koje se dugo pamti. Ulazi u sferu zabranjenog voća, a zna se da je to najslađe. Seks u roditeljskoj sobi vraća vas u djetinjstvo, ali s naglaskom na 'odraslim' aktivnostima.

Balkon
Mnogi se kunu da je seks na balkonu nezaboravno iskustvo. Vas dvoje goli i uzbuđeni u nekom svom svijetu, dok se realni život sasvim normalno odvija oko vas. Savršen spoj nespojivog. Možda je baš zato seks na balkonu tako dobar.

Mračna šuma
Zaputite se u šumu kad padne mrak. Pomalo zastrašujući zvukovi, miris šume i tama učinit će svoje. Probudite će se sva osjetila, a seks će biti na rubu zadovoljstva i straha. Možda nije iskustvo koje ćete prakticirati svaki dan, ali bar jednom u životu trebali biste ga si priuštiti.