MLAĐAK U DJEVICI

Mjesečeva faza Ribama i Blizancima donosi napetost i uzrujanost

19.09.2017 u 12:05

Bionic
Reading

U srijedu 20. rujna u 6.30 sati mlađak će se pojaviti na 27 stupnjeva i 27 minuta Djevice. To će biti povoljno vrijeme za dovršenje ili bar odblokiranje poslova ili procesa započetih sredinom kolovoza, a koji su u međuvremenu zapeli zbog retrogradnog Merkura

Mlađak u Djevici omogućit će vam povećanje efikasnosti i unošenje poboljšanja u ona životna područja koja su vam zahvaćena neredom. Imat ćete priliku prepoznati štetne ljude, stvari i pojave u svom životu i smisliti način da ih se oslobodite

Iskoristite Mjesečevu fazu u visokoproduktivnom i učinkovitom znaku kao što je Djevica da se bacite na posao. Organizirajte se i koncentrirajte na brojne male zadatke koji žurno zahtijevaju vašu pažnju. Motivacija za rad bit će vam visoka i dodatno će vam rasti nakon svakog uspješno obavljenog posla.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mogli biste se angažirati do iscrpljenosti pa pazite da ne prekoračite granice i da se ne razbolite od napora.

Mladi Mjesec u Djevici najjače će utjecati na rođene na prijelazima promjenjivih znakova u fiksne, odnosno pet dana prije i poslije 20. ožujka, 20. lipnja, 20. rujna i 20. prosinca, a u manjoj mjeri ticat će se cijelog zodijaka.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice, Blizanci, Strijelci i Ribe bit će tijekom mlađaka zahvaćeni napetošću i uzrujanošću. Savjetujemo im da izbjegavaju zamjeranje moćnicima, paze u prometu te čuvaju novac i dokumente.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi, Rakovi, Škorpioni i Jarci bit će energični i optimistični, no neka se zadrže u okvirima realnog i ne iskušavaju sreću.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia