NAKON DEBAKLA U LONDONU

Misica Katarina: Direkcija je napravila budalu od mene

Miss Hrvatske, Katarina Prnjak 1

Miss Hrvatske, Katarina Prnjak 1

Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Katarina Prnjak je zbog neslavnog posljednjeg 113. mjesta, koje je zauzela na svjetskom izboru ljepote, prozvala Direkciju izbora. Nemale optužbe pršte na sve strane
Dražen Breitenfeld

Dražen Breitenfeld

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Direkcija, odnosno tvrtka Sanamens, Katarini Prnjak je, kako tvrdi, najprije na zagrebačkom aerodromu dala povratnu kartu za London na kojoj je pisalo netočno ime, što joj je donijelo probleme. Platili su zatim višak prtljage samo u jednom smjeru, u drugom je platila iz vlastitog džepa. Svih dvadeset dana nisu je uopće nazvali, a ni nakon središnjeg događaja. Čak joj pri odlasku nitko nije znao reći tko će je dočekati u Londonu. 'Srećom, vidjela sam muškarca s natpisom ‘Miss World’, pa sam krenula za njim', ispričala je.

Tvrdi da su se misice itekako pripremale, sve osim nje, čak ni book s modnog snimanja joj nikad nisu dali: 'Jedina od svih misica u Londonu nisam imala nacionalnu nošnju. Na izboru sam završila posljednja jer nisam osvojila nijedan bod za nešto za što su me oni trebali pripremiti. Imali su tri mjeseca da me pripreme za plesnu točku. Svaki put bi mi odgovorili da će me pripremiti, ali nisu. Za moje obveze prema njima, poput fotografiranja, uvijek su imali vremena.'

Kako tvrdi, zvala ih je iz Londona da im kaže da je nepripremljena, na što su joj predložili da se prijavi na točku Beauty With Purpose, a za to, kaže, nije imala nikakav potrebni video kojim bi dokazala da je napravila nešto humanitarno, što su sve misice priložile.

Hrvatska misica uputila je  direkciji na kraju priče kratak i jasan SMS: ‘Samo da znate, vratila sam se. Hvala što ste od mene napravili budalu.’ 'Odgovorili su mi da će mi sve vratiti', izjavila je Katarina.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi