MODNO USKLAĐENI

Ministar Gordan Grlić Radman u šetnji sa samozatajnom suprugom koja je pokazala itekako dobar stajling

31.12.2022 u 18:16

Bionic
Reading

Ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman sa suprugom Marijanom rijetko se pojavljuje u javnosti, a ove, posljednje subote u godini, 'uhvaćeni' su u šetnji prepunom zagrebačkom špicom

Toplo i sunčano silvestarsko prijepodne bračni par Grlić Radman iskoristio je za šetnju zagrebačkom špicom, na kojoj ni ove subote nije nedostajalo poznatih lica.

Ministra vanjskih poslova rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Marijanom, koja je pokazala da ima stila pa je prava šteta što je ne viđamo češće.

Bračni par prošetao je u elegantnim izdanjima. Ministar je uz smeđe mokasinke luksuznog talijanskog brenda Tod's nosio tamnoplave hlače i sako s kvadratićima koji je podigao laganim bež šalom. No supruga je zato ukrala sve poglede i to zahvaljujući odličnom stajlingu, elegantnom, ali itekako trendovskom izdanju.

  • +50
Poznati na zagrebačkoj špici Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic

Uz narančaste hlače širokih nogavica, tzv. puddle hlače koje posljednjih mjeseci kotiraju visoko na listama najpoželjnijih modnih komada odjenula je pomalo predimenzionirani bež sako, a ispod njega je nosila vječnu bijelu majicu, najjednostavniji komad koji svatko ima u ormaru.

Look je zaokružila luksuznom tamnozelenom torbicom brenda Saint Laurent, a riječ je o modelu Medium Sunset Chain u boji sea turqoise i krokodilskim uzorkom.

Par ima troje djece, kćeri Martu i Katarinu te sina Antu, a nije poznato otkad su u braku. Marijana Grlić Radman rodom je iz Ljubuškog, a radi u odjelu izvoza obiteljske tvrtke Agroproteinke,