NENADMAŠNA rIHANNA

Minimalizam vrijedan kopiranja i tenisice koje idu baš uz sve

27.04.2023 u 11:07

  • +2

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Rihanna od nekoliko basic komada, poput širokih hlača i bijelih tenisica, kreirala je moderan stajling vrijedan kopiranja

'Capsule' garderoba jedna je od najpraktičnijih stvari koje možete posjedovati. Podrazumijeva dominaciju bezvremenskih basic komada stiliziranih u jednostavne i elegantne outfite, a koliko to dobro može izgledati u praksi pokazala je velika pobornica ovakvog načina odijevanja, slavna pjevačica Rihanna.

Ona je, naime, uočena u povratku iz šetnje New Yorkom za koju je stilizirala look od svega nekoliko osnovnih komada koji su zajedno izgledali kao nepogrešiv modni zgoditak.

Rihanna je nosila vrlo poželjne široke traperice i klasičnu bež vestu ispod kojeg se suptilno nazirao njen trudnički trbuščić, a posebnu pozornost privukle su njene bijele tenisice.

Riječ je o nešto luksuznijem modelu s potpisom Louisa Vuittona kojima je svom sportskom stajlingu dala dozu elegancije u skladu s posljednjim trendovima.

  • +3
Kultne bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Upravo su bijele tenisice postale jedan od najomiljenijih komada ovog proljeća, a Rihanna je samo dokazala njihovu sposobnost da podignu baš svaki stajling.

Uz to, postalo je primjetno kako u kasnijem periodu trudnoće favorizira upravo udobne široke traperice jer je isti kroj odijenula i u nedavnom odlasku u šoping s nećakinjom Mayesty.