stoji joj besprijekorno

Minea zabljesnula u efektnoj crvenoj haljinici: U fokusu noge i vitka linija

10.03.2024 u 21:30

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica Renatu Končić gledatelji mogu pratiti kao članicu žirija nove sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Osim po uvijek pozitivnim komentarima, već drugu emisiju oduševljava i svojim modnim odabirima

Crvena haljina je modni klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a baš svaki put donosi vrhunske rezultate. Istodobno je ženstvena i seksi, a jednako dobro pristaje crvenokosim ženama, brinetama, crnkama i plavušama. Naša pjevačica u večerašnjem showu na Novoj TV je osvanula u predivnoj upečatljivoj mini haljini.

U crvenoj haljini brenda RoyalBride Atelier od svjetlucavog materijala Renata Končić Minea je pokazala svoju besprijekornu figuru koju održava redovitim treninzima, ali i vitke noge koje je dodatno vizualno 'produljila' u crnim sandalama tankih remenčića. I za taj stajling su zadužen look iza kojeg stoje Marko Grubnić.

Posljednjih godina na njezinu 'adresu' stižu na račun stajlinga ali i top forme koju je postigla posljednjih godinu dana. Više puta je pričala o tome kako odrađuje treninge na vakuumskoj traci za trčanje i hodanje te vakuumskom ležećem biciklu.

Minea je inače protivnica strogih dijeta te je izjavila da kod nje ne funkcioniraju te da sama najbolje zna što smije, a što ne smije. Kad pretjera, izbaci kruh, tijesto i slatko, a jede puno kuhanog, povrća, ribe.

  • +3
Minea Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas