odvažni stajling

Minea zna kako nositi super kratku minicu, a dobiva hrpu komplimenata: 'Kako da ostaneš ravnodušan kad ugledaš ovaku curku...'

30.12.2022 u 11:27

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica 'In Magazina' opet izgleda odlično. Bilo ljeto, jesen ili zima, ona zna kako zabljesnuti u zavodljivom stajlingu kakvog mogu nositi – samo hrabri. Za blagdansko vrijeme odabrala je crno, a u prvi plan je istaknula vitke noge

Poznato je da Renata Končić Minea voli podijeliti fotografije na kojima je savršeno sređena, a ovaj puta je pozirala u crnoj mini haljini koja savršeno ističe njezine duge noge.

Pjevačica je najavila nekoliko svojih koncerata do kraja godine i poručila: 'Ovo će biti kraj godine baš kakav sam željela'. Očekivano njezini su je obožavatelji ubrzo počeli hvaliti. 'Bravo lipoto. Uvijek ste slatki kao curica si i manekenka', 'Ljepotica si bila oduvijek', 'Kako da ostaneš ravnodušan kad ugledaš ovaku curku', pišu joj.

Minea plijeni pažnju svojim glasom, ali i stasom, a ranije je otkrila kako održava liniju. Priznala je da je veliki gurman, koji jako voli kuhati te da cijeli svoj život vodi bitku s kilogramima. S vremenom je, kazala je, prihvatila svoje tijelo takvo kakvo jest, a zadnjih godina zna što smije jesti, a što ne. Uz to vježba tri puta tjedno.

  • +3
Renata Končić Minea Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX