SPREMNA ZA NASTUP

I Minea zna da s malom crnom haljinom ne može pogriješiti

31.07.2022 u 18:33

Bionic
Reading

Naša pjevačica trenutno je na svojoj jadranskoj turneji, a za sinoćnji nastup u Sukošanu odabrala je provjerenu kombinaciju koju je začinila zlatnim sandalama

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea dobro zna da se u garderobi svake žene treba naći jedna mala crna haljina, koja će biti nosiva u mnogim prigodama, stoga ne treba čuditi da je upravo jednu takvu odabrala za sinoćnji nastup u Sukošanu. Riječ je o modelu na bretele koja laska ženskoj figuri jer iako prati liniju tijela, gornji sloj je naboran pa može sakriti nedostatke, a ova mini haljina završava lepršavim volanom.

Dužine do polovice bedra, Minea je još jednom istaknula svoj adut - dobro oblikovane noge, koje rado i često ističe. Uz ovu haljinicu savršeno su se uklopile zlatne sandale na remenčić, koje su dodatno naglasile i njezinu preplanulu put. Za potpun dojam kosu je raspustila i isfenirala na valove.

Malu crnu haljinu na modnu scenu uvela je legendarna Coco Chanel, a ovom bazičnom komadu, koji bi doista svatko trebao imati u ormaru, popularnost ne jenjava iz desetljeća u desetljeće.

  • +12
Crne haljine u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: CHASSERY+COURDJI / KCS PRESSE / PROFIMEDIA /ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA / MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA / LIONEL GUERICOLAS/MPP/STARFACE/EYEPIX GROUP / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Mijenjaju se trendovi, no mala crna haljina ostaje dio garderobe kojem ćete se vraćati iz godine u godinu. Danas je izbor toliko velik da se potraga za savršenom malom crnom haljinom čini još težom.

Crnom haljinom ne možete pogriješiti, a ukoliko odaberete klasični model, moći ćete je nositi u bezbroj prigoda i na sto načina.