PUT DO UNIŠTENJA

Miley Cyrus nova je Lohanica?

14.05.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Američki su mediji zabrinuti za sedamnaestogodišnju Miley Cyrus nakon nekoliko skandala koji su se nedavno zaredali te se pitaju hoće li Miley zadesiti sudbina Lindsay Lohan, također nekad popularne teen zvijezde

Obje su karijeru započele kao omiljene Disneyjeve slatkice da bi tranzicija u svijet odraslih npr. kod Lindsay Lohan završila tragično.

Prvi Lindsayini filmovi koji nisu bili namijenjeni tinejdžerima bili su pravi fijasko baš kao i Mileyin 'ozbiljniji' film 'The Last Song' koji je kritika pokopala. Linds se potom upustila u niz golišavih skandala te postala jedna od najozloglašenijih partijanerica čija je glumačka karijera potpuno zamrla.

'Svi su u Hollywoodu zabrinuti da bi Miley mogla biti sljedeća Lindsay Lohan. To je, nažalost, dobro poznati obrazac u showbizzu - dječja zvijezda koja se pokušava dokazati kao ozbiljna glumica nakon što izgubi nekadašnje fanove te potpuno izgubi kompas', piše PopEater objašnjavajući kako su rijetki primjeri poput Jodie Foster, koja je uspješno prebrodila to odrastanje.

Mlada Miley nedavno je podigla medijsku prašinu svojim novim seksi videospotom Can't Be Tamed te snimkom u kojoj izazovno pleše u društvu nekog četrdesetogodišnjaka.

Prema dobro upućenim izvorima, Miley je dosta imidža fine cure i Disneyjeve miljenice te se želi pod svaku cijenu prikazati u novom svjetlu.

'Jedva čekam napuniti 18 godina. Nadam se da će me ljudi početi konačno doživljavati kao odraslu osobu', kaže Miley koja je čak objasnila da je ideja za kontroverzni seksualizirani spot zapravo njezina.

'Željela sam pokazati svoje novo lice', rekla je Miley Cyrus.