TIMBALAND UVJEREN:

Miley Cyrus je novi Justin Timberlake

17.11.2009 u 14:55

Bionic
Reading

O pojednako omiljenoj i omraženoj šesnaestogodišnjoj zvjezdici Miley Cyrus oglasio se i slavni producent i hiphoper Timbaland

Poznati glazbenik koji je surađivao s Miley na njezinom zadnjem albumu izjavio je za Entertainment Weekly da je ona novi Justin Timberlake.

'Miley će biti kao Justin Timberlake. Dolazi iz istog glazbenog miljea, a ima nešto čime se izdvaja. Mislim da je zbilja posebna, nekoliko puta sam samo rekao 'vau'. Radio sam s njom i mogu reći da sam bio vrlo impresioniran', Timbaland je bio prepun riječi hvale.

Timbaland kaže da JT i Miley imaju puno sličnosti - oboje su uspješni i u glumi i u glazbi i oboje su u showbizzu od malih nogu.

Timbaland, višestruki dobitnik nagrade Grammy, dosad je surađivao s mnogim poznatim glazbenicima, među kojima i s Nelly Furtado, Madonnom, OneRepublic, Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, Rihannom, 50 Centom, Missy Elliott

Hoće li Miley zbilja postati novi Justin i hoće li uspjeti dokazati da nije samo još jedna u nizu prolaznih teen zvijezda, pokazat će vrijeme. Inače, jedan je web site upravo Miley nazvao najgorim uzorom za tinejdžere zbog nekoliko skandala s golišavim fotkama koje su procurile na internet i plesa oko štange na dodjeli nagrada Kids Choice Awards.