IZNENAĐENJE!

Milan kupuje Severinin omiljeni beogradski restoran?

10.02.2012 u 09:12

Bionic
Reading

Srpski kralj bakra Milan Popović, zaručnik popularne hrvatske pjevačice Severine Vučković koja će uskoro roditi, odlučio je navodno iznenaditi svoju dragu

Milan Popović navodno već nekoliko dana pregovara s vlasnicima poznatog restorana u Njegoševoj ulici da bi ga kupio prije nego što ona rodi, tvrdi Puls

Severina broji posljednje sate pred porođaj u bolnici u Splitu i ne sluti da joj dragi sprema iznenađenje, i to ni manje ni više nego kupovinu njenog omiljenog restorana koji ima luksuzne apartmane za odmor, a nalazi se u blizini njihovog stana u Beogradu.

Severina i Milan su česti gosti restorana, naročito je to bilo prošlog ljeta, kada su dosta vremena provodili u Beogradu. Lokacija im savršeno odgovara jer je njihov stan upravo u ovoj ulici, pa su skoro svaki dan doručkovali baš ovdje. Restoran nije bio na prodaju, ali Milan je ponudio veliki iznos i sumnjam da će ga vlasnici odbiti. Iako dogovori traju već nekoliko dana, sasvim je izvjesno da će Severina dobiti poklon odmah nakon porođaja koji se očekuje svakog dana', rekao je izvor blizak popularnom paru.

U okviru tog restorana postoji nekoliko soba za odmor, koje Milan također navodno želi kupiti da bi u njemu mogli ugostiti sve svoje prijatelje i Severininu obitelj kad dođu iz Hrvatske u Beograd.

S obzirom da službene potvrde od Severine i njenog tima o kupnji nema, lako je moguće da izvori beogradskih medija nisu posve pouzdani.

No tamošnji su mediji objavili da su Milan i Severina u zadnje vrijeme kupili nekoliko nekretnina - od kuće u Zagrebu i Novom Sadu do placa u Čačku.