odvažila se

Mila Elegović bila je magnet za poglede: U ovom stajlingu nije mogla proći nezamijećeno

18.11.2023 u 08:16

Bionic
Reading

U crnom od glave do pete, glumica Mila Elegović bila je magnet za poglede na praizvedbi 'Hamleta' u zagrebačkom HNK

U zagrebačkom HNK-u održana je praizvedba baleta 'Hamlet', autorskog rada koreografa Lea Mujića, temeljenog na drami Williama Shakespearea, a taj događaj privukao je brojna poznata lica.

Tako su na premijeru baleta stigli se predsjednik sabora Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, voditeljica Tončica Čeljuska, i brojni drugi. No, posebnu pažnju privukla je glumica Mila Elegović, a za to je bio zaslužan odvažan stajling.

U zagrebački HNK 53-godišnja glumica stigla je odjevena od glave do pete u crno, a poigrala se kratkim krojevima i dubokim izrezima te ukrala sve poglede. Naime, Mila je svojim stajlingom ženskom odijelu dala posve novi izgled. Duge hlače zamijenjene su ultrakratkim crnim hlačicama dopunjenim crnim najlonkama.

  • +13
Praizvedba baleta 'Hamlet' u zagrebačkom HNK-u Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Sako je, za razliku od oversized modela koji u posljednje vrijeme vladaju modnom scenom, bio uzak s istaknuto naglašenim strukom i dekolteom. A poseban detalj predstavljao je proziran, mrežasti top koji je ispod sako u punom sjaju naglasio dekolte.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'