nenadmašna elegancija

Melania zna kako istaknuti obline, ali sa stilom

03.07.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Melania Trump snimljena je kako napušta Bijelu kuću u društvu američkog predsjednika i njihova sina Barrona, a lijepa prva dama i ovoga puta plijenila je pažnju zahvaljujući svojem modnom odabiru što se pokazao kao pun pogodak

Obitelj Trump uputila se za vikend na izlet u Bedminster u New Jersey. Prva američka obitelj s osmijehom je pozdravljala fotoreportere i okupljene građane dok je napuštala Bijelu kuću, a Melania Trump plijenila je izgledom, kako samo ona zna.

47-godišnja prva dama uvijek izgleda besprijekorno, no ono u čemu se najugodnije osjeća, barem ako je suditi prema stotinjak outfita u kojima smo ju imali priliku viđati, bez ikakve su dvojbe haljine i suknje pencil kroja. Atraktivna bivša manekenka slovenskog podrijetla bira odjeću koja ističe njezine obline, no ona to uvijek radi odmjereno i s ukusom.

Za vikend putovanje lijepa Melania je odabrala običnu bijelu košulju, koja predstavlja vječni klasik, a kombinirala ju je s crvenom pencil suknjom asimetričnog proreza s potpisom modne kuće Altuzzara. Efektna suknja pepita uzorka odličan je način za dizanje stajlinga u bilo koje godišnje doba, a prva dama ovom je modnom kombinacijom osvježila klasičan poslovni look.

Spoj elegancije i strogih formi dugonogoj Melaniji pristaje kao saliven, stoga ona preferira stajlinge poput ovog, a upotpunila ga je bijelim štiklama svog omiljenog dizajnera cipela Christiana Louboutina i smeđim sunčanim naočalama.

  • +19
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako lijepa prva dama ima cijeli tim stručnjaka koji se brinu o njezinu izgledu, ona itekako zna što želi te redovito komunicira s dizajnerima koji za nju osmišljavaju kreacije. Kao što smo već navikli, Melania ni ovoga puta nije odabrala pretjerani nakit, a sve što je nosila bio je dijamantni prsten.