nenadmašan stil

Ukrala dan mladenki: Sve su oči bile uprte u zgodnu Melaniju

26.06.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Predsjednički par prisustvovao je vjenčanju američkog dužnosnika na kojem je prelijepa Melania Trump gotovo ukrala dan mladenki. Prva dama zablistala je u pripijenoj haljini u kojoj je, naizgled bez puno truda, odisala elegancijom i glamurom

Nakon što je nedavno modno podbacila, Melania Trump je brzo nadoknadila gradivo i zaradila peticu iz stajlinga. Predsjednički par u subotu je prisustvovao vjenčanju američkog tajnika za državnu riznicu Stevena Mnuchina i njegove odabranice Louise Linton.

Predsjednik i prva dama snimljeni su kako napuštaju Bijelu kuću dotjerani od glave do pete. Dok je predsjednik Trump odabrao klasično crno odijelo i mašnu, Melania Trump se morala ipak malo više potruditi kako bi bila sigurna da će sve oči biti uprte u nju.

Lijepa bivša manekenka slovenskog porijekla gotovo je ukrala dan mladenki. Uvijek dotjerana prva dama, poznata po jednostavnim outfitima koji odišu elegancijom i stilom, ni ovoga puta nije razočarala.

Odabrala je pripijenu večernju haljinu lepršavih leđa s potpisom dizajnera J. Mendela, poznatog po svojim elegantnim damskim kreacijama, čije haljine obožavaju i zvijezde holivudske 'A' liste.

  • +3
Melania Trump u romantičnoj J. Mendel haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz nježno ružičastu haljinu prva dama je iskombinirala nude štikle njezina omiljenog dizajnera Christiana Louboutina i clutch torbicu u istoj boji. Uvijek jednostavna Melania koja njeguje prirodan izgled, ni ovoga puta nije nosila nakit, a kosu je već tradicionalno nosila raspuštenu.