PONOVNO BRILJIRA

Dama u žutom: Melania Trump pokazala modnu hrabrost

27.06.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Modni svijet je jednoglasan kad je u pitanju stil prve dame Melanije Trump koja svakim svojim pojavljivanjem potvrđuje status jedne od najbolje odjevenih prvih dama

Atraktivna supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa ponovno je zadivila još jednim fantastičnim lookom u kojem je dočekala indijskog premijera Narenda Modija prilikom posjeta SAD-u.

Svi pogledi bili su uprti u zanosnu Melaniju Trump koja je za ovu prigodu odabrala upečatljivu žutu haljinu Emilija Puccija za koju treba izdvojiti vrtoglavih 14 tisuća kuna.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Maksi haljina dugih rukava koja prati liniju tijela bila je savršen odabir za bivšu manekenku, a vitki struk dodatno je naglasio veliki remen, omiljeni modni detalj zgodne Slovenke.

Modni kritičari su oduševljeni ovim, pomalo konzervativnim outfitom lijepe brinete koju mnogi uspoređuju i s nenadmašnom Jackie Kennedy.  

Melania o čijem se 'kamenom licu' puno puta pisalo, ovoga puta se čak nekoliko puta i nasmiješila.

Inače, indijski premijer Narendra Modi prvi put razgovara s Donaldom Trampom u Bijeloj kući, a teme su, između ostalog, i klimatske promjene i strane investicije.