OSVAJA elegancijOM

Melania u haljini francuskog dizajnera izgleda kao milijun dolara

30.06.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Melania Trump se na prijemu južnokorejskog predsjedničkog para u Bijeloj kući potrudila ostaviti dobar dojam poput prave domaćice, a nikome nije moglo promaknuti koliko dobro izgleda američka prva dama. Melania je zablistala u haljini francuskog dizajnera Rolanda Moureta u kojoj je izgledala kao milijun dolara

Predsjednik Donald Trump i Melania Trump ugostili su u Bijeloj kući južnokorejskog predsjednika Moon Jae-ina i prvu damu. Otkako se preselila iz New Yorka, gdje je živjela sa sinom Barronom, u Washington, Melania se češće pojavljuje u javnosti, a sve zanima što će bivša slovenska manekenka odjenuti.

Nakon što je za susret s indijskim premijerom Narendom Modijem nosila upečatljivu žutu haljinu cvjetnog uzorka, prva dama vratila se svom uobičajenom stilu. Vjerna neutralnim tonovima i klasičnim krojevima, Melania je ovoga puta odabrala kreaciju francuskog dizajnera Rolanda Moureta.

Američka miljenica nosila je elegantnu midi haljinu širokih naramenica s volanima na struku u boji slonovače, a stajling je upotpunila sandalama u istoj boji, svog omiljenog dizajnera cipela Christiana Louboutina.

Haljina francuskog dizajnera naglasila je Melanijin uzak struk, na čemu prva dama redovito inzistira kod odabira svojih outfita za pojavljivanje u javnosti. Vječna elegancija - tako je najbolje opisati stil prve dame koju mediji sve češće povezuju s nekadašnjom prvom damom i modnom ikonom Jackie O.

  • +10
Melania Trump u Roland Mouret haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slovensku ljepoticu gotovo nikada nećete vidjeti s prenaglašenim detaljima ili make upom, a kao ljubiteljica prirodnog, jednostavnog i neupadljivog izgleda, Melania rijetko kada nosi ikakav nakit.

Iako povremeno volimo to što nas prva dama iznenadi osvježavajućim outfitima poput žute Pucci haljine koju je nedavno nosila, Melania itekako zna što joj pristaje najbolje.