PRATI TRENDOVE

Melania Trump zablistala u najpoželjnijim komadima sezone

16.11.2018 u 10:19

Bionic
Reading

U društvu supruga prva dama Amerike Melania Trump odlučila je posjetiti mornaričku vojarnu u Washingtonu, a svojim izdanjem dokazala je da itekako prati aktualne modne trendove

Donald i Melania Trump u vojarni su imali priliku razgovarati s marincima koji su sudjelovali u gašenju vatre koja je 9. rujna zahvatila kompleks stanova Arthur Capper Public Housing, namijenjenih starijima i nemoćnima, u jugoistočnom dijelu Washingtona.

Za susret s marincima prva dama Amerike svojom formalnom odjevnom kombinacijom dokazala je da itekako prati aktualne sezonske trendove.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Besprijekorno zimsko izdanje Melania je stvorila modelom crno-bijelog kaputa kariranog uzorka, za koji je zaslužan danski brend By Malene Birger.

Unatoč popularnosti životinjskog printa koji mu opasno konkurira, karirani uzorak i ove sezone smatra se velikim modnim trendom, a daleko najpopularniji komad odjeće s ovim uzorkom su kaputi koji su s dolaskom jeseni preplavili police trgovina.

'MUST HAVE' KOMAD

Slavne ljepotice znaju koji je najpoželjniji kaput ove sezone

Pogledaj galeriju

Vlastiti model kariranog kaputa s naglašenim ramenima i trakom svezanom oko struka atraktivna Slovenka nosila je uz smeđe čizme do koljena slavnoga Gianvita Rossija, a upravo je smeđa boja, poput kariranog uzorka, veliki sezonski hit.

  • +21
Smeđe čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako se donedavno smatrala neuglednom i predstavljala pravu noćnu moru za trgovce, smeđa boja kao aktualan jesenski trend nikad nije bila poželjnija, a osim odjevnih komada i modnih dodataka, danas krasi mnoštvo raznolikih modela čizama.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN