putno izdanje

Melania Trump u već viđenoj haljini ponovno privukla pozornost

08.07.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Nakon vikenda provedenog u Bedminsteru američki predsjednički par Trump zaputio se u Washington. Dolaskom u Bijelu kuću, prva dama Amerike travnjakom se prošetala u još jednom besprijekornom izdanju

Uoči vikenda u saveznoj državi New Yersey, Melania je mnoge iznenadila ležernom kombinacijom u znaku tenisica – u izdanju u kojem ju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti, no da tako lako ne odustaje od provjerenih modnih odabira ubrzo je dokazala povratkom u Bijelu kuću.

U bež salonkama s visokom potpeticom i potpisom njezina omiljenog dizajnera Christiana Louboutina, Melania se ponosno prošetala travnjakom Bijele kuće, a svoje putno izdanje kreirala je klasičnom bijelom haljinom na preklop.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nalik brojnim damama s kraljevskih dvora, atraktivna Slovenka također nije imuna na ideju nošenja već viđenih odjevnih komada. Za bijelu haljinu s dodatkom remena, kojom je kreirala novo putno izdanje, zaslužan je američki dizajner Ralph Lauren, a spomenutu kreaciju Melania je posljednji put imala priliku nositi u veljači prošle godine.

Kao i obično, novo izdanje u znaku haljine retro šarma Melania je kompletirala omiljenim sunčanim naočalama s potpisom francuske kuće Saint Laurent.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju

Kolika je obožavateljica nošenja bijelih haljina u ljetnim mjesecima, Melania je nedavno potvrdila na svečanoj ceremoniji u povodu obilježavanja američkog Dana nezavisnosti pojavom u kreaciji s potpisom Caroline Herrere. Zahvaljujući kiši koja je obilježila spomenuto događanje, prva dama Amerike doživjela je neugodan modni scenarij zbog kojeg je uspjela postati glavna tema razgovora na društvenim mrežama.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia