SPORTSKA ELEGANCIJA

Rijetko je viđamo u ovakvom izdanju: Melania Trump u popularnim tenisicama pravo je osvježenje

06.07.2019 u 11:35

Bionic
Reading

Prva dama Melania Trump pridružila se predsjedniku Donaldu Trumpu na putovanju u Bedminster gdje će par provesti vikend. Predsjednik i prva dama uslikani su netom prije ulaska u Air Force One na prepoznatljivom travnjaku Bijele kuće, a Melania je javnost ponovno oduševila svojom ležernom odjevnom kombinacijom u kojoj je rijetko imamo prilike vidjeti

Iako većina slavnih dama za putovanje odabire udobnu odjeću i obuću, Melania Trump nije jedna od njih. Prva dama Amerike najradije putuje u vrtoglavim štiklama na čemu joj skidaju kapu sve žene koje znaju koliko je to mukotrpno.

Upravo zato iznenadili smo se kada smo 49-godišnju prvu damu ugledali u ležernoj odjevnoj kombinaciji i tenisicama - izdanju u kojem rijetko imamo priliku vidjeti je u javnosti.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Slovenka je za let odabrala bež traperice skinny kroja i jednostavnu bijelu košulju, a stajling je začinila velikom i praktičnom tote torbom s potpisom Michael Korsa, brenda koji obožavaju i Hrvatice, tamnim sunčanim naočalama i prljavobijelim tenisicama koje krasi zmijski efekt kože.

Riječ je o tenisicama 'Samba' popularnog brenda Adidas koje se prodaju po cijeni od oko 860 kuna. Lijepoj prvoj dami očigledno je dosadilo putovati u visokim petama i uštogljenim haljinama pa je ovog puta odlučila putovati u udobnijoj varijanti. Ovakvo ležerno, spotsko izdanje prve dame prava je rijetkost.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jako malo puta vidjeli smo lijepu Slovenku u tenisicama, a u većini slučajeva nosila je tenisice s potpisom Adidasa. Prije modela 'Samba' Melanija je nosila i Adidasove planetarno popularne modele 'Stan Smith' i 'Superstar'.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN