'manje je više'

Nakon skupocjenog izdanja na biralištu: Melania Trump pokleknula pred najvećim modnim klasikom

04.11.2020 u 10:18

Bionic
Reading

Nakon što je na biralištu u Palm Beachu na Floridi pokazala svu modnu raskoš u haljini s potpisom Guccija te sa skupocjenom torbom Kelly brenda Hermes, američka prva dama Melania Trump u ranim jutarnjim satima u Istočnoj sobi Bijele kuće pridružila se suprugu u njegovu najnovijem obraćanju javnosti, kojim je proglasio svoju drugu pobjedu na predsjedničkim izborima

Iako se milijuni glasačkih listića tek trebaju izbrojati, Donald Trump u svom govoru u Bijeloj kući već se proglasio osvajačem drugog predsjedničkog mandata u pratnji supruge, 50-godišnje Slovenke Melanije Trump.

I dok je na biračkom mjestu u Palm Beachu osvanula u efektnoj haljini Guccija, čija vrijednost iznosi gotovo 30 tisuća kuna, u Bijeloj kući odlučila se povesti za nepisanim modnim pravilom 'manje je više'.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Suprugovo obraćanje javnosti iz Istočne sobe atraktivna Slovenka tako je pratila u klasičnoj kombinaciji stvorenoj od crnog odijela i s dodatkom bezvremenske bijele košulje. U svijetu prvih dana poznata kao najveća ljubiteljica salonki s dodatkom potpetice stiletto, svoje najnovije izdanje zaokružila je njihovom crnom verzijom.

Tijekom suprugove predsjedničke kampanje Melaniju se rijetko viđalo u odijelima, a posljednji put u njemu je osvanula tijekom suprugove prve TV debate s protukandidatom Joeom Bidenom, održanoj u Clevelandu.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia