BEZVREMENSKI KLASIK

Melania Trump izgleda besprijekorno u najtrendi uzorku ove sezone

18.10.2018 u 14:19

Bionic
Reading

Melania Trump, američka prva dama dobro je poznata po svojem sofisticiranom stilu i ženstvenim modnim kombinacijama koje naglašavaju zavidnu figuru bivše manekenke

Supruga predsjednika Donalda Trumpa ponovno je briljirala svojim odličnim modnim odabirom za gostovanje na konferenciji o neonatalnom sindromu apstinencije na Sveučilištu Thomas Jefferson u Philadelphiji.

Atraktivna Slovenka za ovu je prigodu odabrala još jedan sjajan outfit: upečatljiv kockasti kaput-haljinu s velikim remenom u tamnoplavo-bijeloj kombinaciji ispod kojeg je nosila tamnoplavi top.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kaput-haljina krojen uz tijelo naglasio je besprijekornu liniju bivše manekenke, a stajling bez greške dodatno je naglasila ležernim uvojcima i decentnim make upom.

Iako u modnom smislu voli napraviti i pokoji iskorak u casual vode, kad je riječ o make upu i frizurama, Melania ne voli previše eksperimentirati pa se drži svojih prepoznatljivih smokey eyes našminkanih očiju i nude ruža, a godinama je vjerna smeđoj boji kose prošaranim posvijetljenim pramenovima.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Inače, duhove u Bijeloj kući uzbunio je spot hip hopera T.I.-ja koji je za svoj spot angažirao plesačicu koja u istoj jakni koju je prva dama nosila u lipnju s natpisom 'I really don't care, do u?' (Baš me briga, a tebe?) izvodi striptiz u Ovalnom uredu.

Spot je naravno izazvao burne reakcije.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Odvratno je, bojkotirajte T.I.-ja', poručila je glasnogovornica Melanije Trump Stephanie Grisham i pozvala na bojkot video spota.

Spotom je reper želio promovirati svoj novim album 'Dime Trap', ali također i obračunati se s drugim hip hoperom i bivšim prijateljem, Kanyem Westom pa se koristio medijski jako popularnom snimkom susreta Trumpa i Westa u Bijeloj kući.