PLIJENILA ELEGANCIJOM

Melania Trump odbacila omiljene haljine i zablistala u bijelom odijelu

17.09.2019 u 09:48

Bionic
Reading

Uz supruga Donalda, prva dama Amerike Melania Trump u Istočnoj sobi Bijele kuće u Washingtonu sudjelovala je na ceremoniji dodjele Predsjedničke medalje slobode bejzbolskom igraču Marianu Riveri

Tijekom 19 odigranih sezona u američkoj bejzbolskoj ligi, Mariano Rivera etablirao se kao najveći pitcher (bacač) svih vremena.

Potpisivanjem ugovora s klubom New York Yankees 1990. godine, Rivera je postao trostruki All Star i peterostruki svjetski prvak, a američki predsjednik Donald Trump odlučio ga je odlikovati Predsjedničkom medaljom slobode zahvaljujući sportskim uspjesima i filantropskom radu na svečanoj ceremoniji u Bijeloj kući.

Ceremoniju dodjele medalje proslavljenom igraču američkoga bejzbola nije željela propustiti ni prva dama Melania Trump koja je svoje novo, modno izdanje ovoga puta stvorila s elegantnim bijelim odijelom.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Strukirani sako u paru s popularnim hlačama kuloticama za koji se odlučila atraktivna Slovenka djelo je francuske modne kuće Dior, a dodatak prljavo ružičastog topa uspjela je dodatno naglasiti omiljenim stiletto salonkama u identičnoj nijansi i s potpisom proslavljenog dizajnera obuće, Manola Blahnika.