BEZ MANE

Melania Trump elegantna u koži: Ponovno očitala lekciju iz stila

08.05.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Melania Trump, američka prva dama koju modni znalci često uspoređuju i s legendarnom modnom ikonom Jackie Kennedy, ima nepogrješiv osjećaj za stil, a rijetko kad griješi po pitanju modnih odabira

Prilikom predstavljanja svoje inicijative 'Be best' koja će se fokusirati na dobrobit djece, lijepa Slovenka sve je opčinila u još jednom fenomenalnom izdanju koje malo koga može ostaviti ravnodušnim.

Govor Melanije Trump održan u vrtu Bijele kuće zaradio je ovacije i veliki pljesak, a svi su bili oduševljeni stajlingom koji je odabrala za tu prigodu.

Uz velike ovacije i pljesak okupljenih Melania Trump održala je svoj govor u Bijeloj kući kada je predstavila inicijativu 'Be best' koja će se fokusirati na dobrobit djece.

U bijelim stiletticama, bijeloj pencil suknji i fantastičnoj kožnatoj jakni military stila u lijepoj nijansi smeđe koju potpisuje Ralph Lauren za koju treba izdvojiti oko vrtoglavih 37 tisuća kuna, Melania je bila utjelovljenje elegancije.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju je smeđu kosu posvijetljenu pramenovima Melania počešljala u mladenačku frizuru, a nije mijenjala ni standardnu make up formulu: oči našminkane u smokey eyes stilu i nude ruž.

'Kao majka i kao prva dama zabrinjava me da u današnjem vremenu kada je svijet tako dobro povezan, djeca nemaju mogućnosti izreći svoje osjećaje. Zbog toga se često ista ta djeca okreću lošim navikama, kao što je zlostavljanje vršnjaka, utjecaj droga ili čak ono najgore, samoubojstvu. Osjećam da svi mi kao odrasli ljudi moramo učiniti najbolje za buduće generacije u obrazovnom smislu kako bi vodili zdrav i balansiran život. Stoga vam s ponosom predstavljam inicijativu 'Be best' koja će se orijentirati na ono najvrjednije - našu djecu', započela je svoj govor Melania.

  • +17
Melania Trump kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dodala je kako će njezin pokret dati do znanja svakom djetetu da je uredu i pogriješiti i kako će netko uvijek biti tu kao njihov prijatelj u nevolji. Kao tri vodeće stvari koje prezentira platforma 'Be best' Melania je navela uzorno ponašanje, pravilno korištenje društvenih mreža te zaustavljanje nasilja među mladima.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Osim Melanie, ovom događanju nazočili su i Ivanka koja je bila prelijepa u bijeloj kombinaciji, njezin suprug Jared Kushner, potpredsjednik Mike Pence i Kellyanne Conway.