OLIČENJE ELEGANCIJE

Melania Trump blista u modnom klasiku

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 10.07.2018 11:57
  • Objavljeno 10.07.2018 u 11:57
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uoči četverodnevna posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu i kao podrška suprugu, prva dama Melania Trump modno je impresionirala okupljeno mnoštvo u Bijeloj kući

U Istočnoj sobi Bijele kuće predsjednik Donald Trump predstavio je Bretta Kavanaugha, osobu koju je nominirao za preuzimanje funkcije suca Vrhovnog suda nakon što je dosadašnji Anthony Kennedy najavio umirovljenje.

Suprugovo obraćanje javnosti u Bijeloj kući iz prvih redova popratila je i Melania Trump pojavom u uskom, crno-bijelom modelu haljine bez rukava koju je, nalik prethodnom izdanju, naglasila remenom lakiranog sjaja.

  • +2

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je javnosti otkrila novinarka uglednog New York Timesa, Melania tijekom četverodnevnog posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu u Londonu planira organizirati događanje kojim će predstaviti vlastitu platformu 'Be best' u čijem su fokusu djeca i problemi s kojima se suočavaju tijekom odrastanja.

'Kao majka i kao prva dama zabrinjava me da u današnjem vremenu kada je svijet tako dobro povezan, djeca nemaju mogućnosti izreći svoje osjećaje. Zbog toga se često ista ta djeca okreću lošim navikama, kao što je zlostavljanje vršnjaka, utjecaj droga ili čak ono najgore, samoubojstvu. Osjećam da svi mi kao odrasli ljudi moramo učiniti najbolje za buduće generacije u obrazovnom smislu kako bi vodili zdrav i balansiran život. Stoga vam s ponosom predstavljam inicijativu 'Be best' koja će se orijentirati na ono najvrjednije - našu djecu', izjavila je Melania na predstavljanju inicijative kojom se planira baviti do kraja suprugova predsjedničkog mandata.

  • +202
  • +199

Melania Trump - svi stajlinzi prve dame

Izvor: Profimedia / Autor: NN