MODNO OSViJEŠTENA SLOVENKA

Melania Trump u hit haljini koja pristaje svima

09.07.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Nakon proslave Dana nezavisnosti u Bijeloj kući gdje je šarmirala izdanjem u bojama američke zastave, Melaniji Trump ponovno je pošlo za rukom zadiviti javnost nepogrešivim smislom za modu

Američki predsjednički par u posljednje vrijeme često provodi vikende u Trumpovu golf klubu u New Jerseyju, a pri povratku u Bijelu kuću prva dama Melania Trump pokazala je još jedno besprijekorno izdanje u nizu.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U društvu supruga, predsjednika Donalda Trumpa, atraktivna Slovenka prošetala se u bijeloj košulja-haljini ukrašenoj živopisnim motivom ptica koju potpisuje londonski brend Erdem, a u prodaji se donedavno nalazila po cijeni od oko 9 tisuća kuna.

Elegantnu kreaciju dužine midi i s tri-četvrt rukavima Melania je naglasila narančastim remenom lakirana odsjaja koji je bojom u potpunosti odgovarao modelu stiletto cipela sa zmijskim printom – djelo slavnoga Manola Blahnika.

Melanijin odabir haljine brenda s londonskom sjedištem stiže samo nekoliko dana nakon što je najavljeno da će u pratnji supruga ovoga mjeseca započeti četverodnevni posjet Ujedinjenom Kraljevstvu gdje će se imati priliku susresti s 92- godišnjom kraljicom Elizabetom u dvorcu Windsor.