ZA MLADI SVIJET

Meghan Markle spremna je biti vođa

02.04.2017 u 18:32

Bionic
Reading

Iako je još prerano zvati je princezom, Meghan Markle svakako je spremna biti vođa

Britanski Vanity Fair za svoje travanjsko izdanje razgovarao je s glumicom Meghan Markle, jednom od savjetnica mladim članovima neprofitne organizacije One Young World koja okuplja mladež iz cijelog svijeta kako bi predstavili svoja rješenja za goruća pitanja.

Povodom susreta u listopadu Meghan Markle fotografirala se za Vanity Fair, kao i mnoge druge važne žene današnjice, među njima bivša predsjednica Irske Mary Robinson, pjesnikinja Fatima Bhutto, aktivistica Loujain al Hathloul, glumica Emma Watson i pjevačica Cher.

'Kad su me zamolili da djelujem kao savjetnica u sklopu organizacije One Young World, moj je odgovor bio glasno 'da'. One Young World okuplja mlade ljude iz cijelog svijeta koji aktivno rade razne stvari kako bi promijenili društvenopolitičko stanje. To su delegati koji progovaraju o kršenju ljudskih prava, o krizi okoliša, o rodnoj jednakosti, o diskriminaciji i o nepravdi. Oni su promjena', rekla je Meghan Markle.

Suosnivačica One Young Worlda Kate Robertson vjeruje da svi savjetnici također igraju prilično važnu ulogu u njihovim naporima.

'Ambasadori organizacije One Young World bez straha se suočavaju s najvećim svjetskim izazovima, od nasilnog ekstremizma do rodne nejednakosti, i nadamo se da će to privući pažnju na sjajan rad koji obavljaju mladi vođe. Zahvalni smo Meghan Markle, Emmi Watson te svim ostalim savjetnicima na njihovoj podršci', rekla je Kate Robertson.

Naravno, glumičina veza s princem Harryjem samo je pojačala pažnju medija na ono čime se bavi.

'Sa slavom dolazi i prilika, no i odgovornost da podržimo dijeljenje, da se manje koncentriramo na staklene cipelice, a više na probijanje staklenog stropa. Drago mi je da mogu inspirirati nekoga', rekla je Meghan Markle.

YouTube Autor: YouTube