spremni na novi korak

Meghan Markle seli se u Kensingtonsku palaču

28.03.2017 u 14:16

Bionic
Reading

U vezi su gotovo godinu dana, a peti po redu pretendent na britanski tron, princ Harry toliko je zaljubljen u svoju tri godine stariju djevojku, glumicu Meghan Markle, da je, prema riječima izvora bliskih paru, samo pitanje dana kada će ju zaprositi. Par se trenutno priprema i za novi važan korak u vezi - zajednički život, samo vrata do princa Williama i Kate Middleton

Sve su glasnija šuškanja o tome da su princ Harry i njegova djevojka Meghan Markle spremni na novi korak u svojoj vezi - zajednički život, samo vrata do njegova brata, princa Williama i njegove obitelji. Par, koji je u vezi gotovo godinu dana, a njihovi prijatelji vjeruju da je i vjenčanje na pomolu, trenutno renovira njegov stan u Kensingtonskoj palači.

Izvor blizak paru rekao je kako 32-godišnji princ ne može dočekati da se njegova tri godine starija djevojka useli kod njega, stoga i požuruje radove na renoviranju. 'Stalno dolazi u stan i ispituje kada će biti gotov. Čini se da mu se jako žuri useliti s Meghan', otkrio je izvor.

Da je njihova veza itekako ozbiljna, govori i to da ju je Harry nedavno poveo na Jamajku, na vjenčanje svog bliskog prijatelja.