više se ne skrivaju

Nježni dodiri u javnosti princa Harryja i lijepe Meghan Markle

06.03.2017 u 10:37

Bionic
Reading

Ako je suditi po najnovijim paparazzo fotografijama člana kraljevske obitelji i lijepe glumice, veza im postaje sve ozbiljnija. Čini se kako je samo pitanje dana kada će Meghan Markle i službeno upoznati kraljicu Elizabetu II., a princ Harry postaviti ključno pitanje. Prošlog su vikenda bili na Jamajci, na vjenčanju najboljeg prijatelja princa Harryja i djelovali vrlo zaljubljeno

U ljepotama Jamajke ovih su dana uživali princ Harry i njegova djevojka Meghan Markle. Ondje su bili na vjenčanju jednog od najboljih prijatelja princa Harryja, Toma Inskipa koji je sa svojom dugogodišnjom djevojkom Larom Hughes-Young ovoga vikenda razmijenio bračne zavjete.

Čim su doznali za ovo vjenčanje, britanski su mediji na Jamajku poslali i svoje najbolje paparazze kako bi napokon ovjekovječili zaljubljeni par, u malo opuštenijoj atmosferi i za danjeg svjetla. Naravno, to im je pošlo za rukom budući da se princ Harry gotovo nije odvajao od svoje lijepe djevojke.

Dane su provodili u vili u sklopu kompleksa Round Hill Hotel and Villas, luksuznom odmaralištu s privatnim infinity-bazenom, luksuznim spa-centrom i apartmanima za čije je uređenje zaslužan slavni dizajner Ralph Lauren. Cijena za tri noćenja, koliko je minimum za ostanak u luksuznoj vili, kreće se do nevjerojatnih 14 tisuća funti.

Budući da im je ovo prvo zajedničko pojavljivanje na nekom događaju prepunom ljudi, sve je iznenadilo što se nisu nimalo ustručavali razmjenjivati nježnosti. No to i ne čudi budući da su čak dva tjedna bili razdvojeni zbog obaveza. Princ Harry na Jamajku je sletio nekoliko dana prije redovnim letom, a Meghan je zahvaljujući prijatelju stigla privatnim avionom iz Toronta.

#PrinceHarry #meghanmarkle #weddingreception in #montegobay #jamaica

Objavu dijeli Jennifer (@ladydianafan)

'Samo je pitanje dana kada će i Harry zaprositi Meghan. Pričali su puno o tome, oboje žele djecu, a i Meghan mu je navodno rekla kako će na čekanje ostaviti glumu', otkrio je izvor blizak paru. Šuška se kako je Meghan navodno već zatražila producente serije 'Suits' da izbace njezin lik jer se želi posvetiti dobrotvornom radu.