IZNENADILA ODABIROM

Meghan Markle pokazala dosad najpovoljniji stajling i ležernu frizuru

17.10.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry doputovali su u Australiju u sklopu svoje velike međunarodne turneje. Nakon što je prvog dana dolaska u Sydney zablistala u bijeloj haljini s potpisom australske dizajnerice Karen Gee, vojvotkinja od Sussexa se drugog dana službenog posjeta pridružila suprugu princu Harryju na pikniku u parku Victoria u Dubbou i još jednom preusmjerila svu pažnju na sebe

Drugog dana posjeta Australiji Meghan Markle i princ Harry svečano su za javnost otkrili novi kraljevski zrakoplov namijenjen za potrebe liječničke službe na aerodromu u Dubbou, a potom su se uputili u park Victoria u kojem ih je dočekala australska javnost. Princ Harry okupljenima je održao govor, a čak ni kiša nije uspjela pokvariti raspoloženje novopečenim mladencima, koji su nedavno potvrdili kako će kraljevska obitelj uskoro biti bogatija za jednog člana više.

Dok se princ Harry družio s mališanima, Meghan je plijenila pažnju u dosad najpristupačnijem stajlingu. Nakon što je dan ranije po prvi put pokazala trudnički trbuščić u bijeloj haljini dizajnerice Karen Gee, lijepa vojvotkinja od Sussexa ovog puta se odlučila za nešto ležernije izdanje.

  • +13
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jednostavnu bijelu košulju ravnog kroja (480 kn) s potpisom dizajnera Maisona Kitsunéa, koja je sakrila trbuščić, Meghan je uskladila s crnim trapericama skinny kroja (1.280 kn) australskog brenda Outland iza kojeg stoje Isabel Outland i Natalie Marie.

Čini se kako je Meghan odlučila uštedjeti na kraljevskom budžetu pa je cjelokupan stajling začinila također s pristupačnim komadima. Nakon što je prvog dana posjeta Australiji Meghan u jednom trenutku odlučila preobuti se iz štikli u udobne balerinke, lijepa trudnica ovog puta je željela spriječiti istu pogrešku te se odlučila za crne gležnjače na malu 'block' petu (2.040 kn) s potpisom brenda J.Crew.

  • +29
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zasigurno najviše pažnje izazvao je sivi karirani sako nazvan 'Boss' (1.300 kn) s potpisom američke tenisačice Serene Williams. Meghan i Serena privatno su vrlo bliske prijateljice. Tenisačica je bila gošća na kraljevskom vjenčanju Meghan i Harryja, a Meghan je tenisačicu došla podržati na Wimbledonu.

Nakon što su fotografije Meghan Markle u sakou obišle svijet, Serena Williams je svoje oduševljenje podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama.

'Uvijek smo imale predivno prijateljstvo. Svake godine proteklih nekoliko godina došla bi me podržati na Wimbledon. Sada me podupire na druge načine. No, naše prijateljstvo je još uvijek jednako jako. Oduvijek smo podržavale jedna drugu, bile jedna uz drugu kada je bilo teško', opisala je tenisačica svoj odnos s Meghan.

Za razliku od dosadašnje frizure - ležerno isfeniranih kovrča, Meghan je ovog puta promijenila look, odlučivši se za elegantni zalizani niski konjski rep s razdjeljkom i decentan make up.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia