KRALJEVSKA TRADICIJA

Meghan Markle jednog dana svojoj kćeri planira dati poklon za koji je posebno vezana

11.08.2018 u 18:10

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry izrazili su želju da se u skoroj budućnosti ostvare kao roditelji, a čini se kako novopečena vojvotkinja od Sussexa već ima na umu komad nakita iz svoje kolekcije koji jednog dana želi proslijediti svojoj kćeri

U intervju za magazin Hello! bivša glumica je priznala je kako se, potaknuta uspjehom serije Suits koja ju je proslavila, počastila skupocjenim Cartierovovim satom.

'Oduvijek sam’čeznula za Cartierovim French Tank satom. Kada sam saznala da će se snimati treća sezona 'Suitsa', što je tom trenutku za mene bio ogroman uspjeh, dala sam si oduška i kupila sat, priznala je Meghan.

Lijepa vojvokinja čak je dala ugravirati personaliziranu poruku na sat kojeg je namijenila posebnoj osobi u njezinu životu.

'Dala sam ga ugravirati sa stražnje strane: 'Za M.M. od M.M.' i planiram ga jednog dana pokloniti svojoj kćeri, rekla je vojvotkinja u intervjuu. 'To je ono što stvari čini posebnima - povezanost koju imate s njima', dodala je Meghan.

Nakit su od svoje majke, princeze Diane nasljedili i prinčevi. Princ William zaprosio je Kate Middleton prstenom sa safirnim kamenom u sredini koji je nekad pripadao Lady Di, dok je princ Harry za Meghan Markle osobno dizajnirao zaručnički prsten, koji pokraj dva manja dijamanta iz Bocvane, uključuje i veći dijamant princeze Diane.

Prinčevi su time svojim odabranicama poklonili dio majčine bogate zbirke nakita koja im je ostavljena u nasljedstvo. Darivanje kraljevskih dama nakitom postala je tradicija u britanskoj kraljevskoj obitelji, koja se očigledno dopada lijepoj vojvotkinji.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Tijekom prvog zajedničkog intervju povodom objava zaruka, princ Harry i Meghan Markle suočili su se s pitanjem o proširivanju obitelji, na što je princ Harry odgovorio kako trenutno ne planiraju imati nasljednike, a Meghan se na njegov odgovor nasmijala.

'Naravno, korak po korak i nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti osnovati obitelj', promijenio je Harry ubrzo svoj odgovor.

Tijekom posjeta Sjevernoj Irskoj Meghan i Harry upoznali su par koji proizvodi inovativne i hipoalergijske proizvode za djecu, a Meghan je tada jasno dala do znanja kako namjerava prošiti svoju malu obitelj.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sigurna sam kako će nam u jednom trenutno sve ovo biti potrebno', rekla je tada vojvotkinja. Iako se princ Harry uskoro želi ostvariti u ulozi oca, čini se kako ne želi krenuti bratovim stopama koji je nedavno dobio treće dijete, princa Louisa.

Dok je kraljevski par pozdravljao okupljene građane, jedna je žena Harryju poručila: 'Moj muž također ima crvenu kosu i podario mi je petoro djece, kad ćete se ti i Meghan baciti na posao?'

'Petoro djece? Previše!', uzvratio je kroz smijeh princ Harry.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia