OTKRILI PRIJATELJI

Meghan Markle izgubila strpljenje: Dosta joj je očevih prenemaganja i 'krokodilskih' suza

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 10.08.2018 18:15
  • Objavljeno 10.08.2018 u 18:15
Meghan Markle

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se spekuliralo kako će vojvotkinja od Sussexa u najvećoj tajnosti posjetiti SAD kako bi u četiri oka raspravila situaciju sa svojim ocem Thomasom Markleom koji ju je već nekoliko puta razočarao, prema posljednjim informacijama koje dolaze iz zvora bliskih lijepoj 37-godišnjoj glumici, od toga navodno neće biti ništa

Otac Meghan Markle već je nekoliko puta iznevjerio povjerenje svoje kćeri, a čini se da je bivšoj američkoj glumici dosadilo biti žrtvom njegovih manipuliranja.

  • +10
  • +7

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Meghan je sad zbilja 'puna kapa'. Nije joj jasno zašto on samo još dublje kopa rupu samom sebi i zakopava se u izjave poput 'bilo bi joj bolje da me nema' ili 'sigurno mi neće nikad dopustiti vidjeti unuke'. To je oblik emocionalne ucjene. Ona samo želi da je njezin otac prestane, kako je rekla, 'zlostavljati' u medijima. To je jedini rođendanski dar koji ona želi od njega', rekao je prijatelj lijepe Amerikanke koja je u svibnju udajom za princa Harryja postala članica kraljevske obitelji.

  • +5
  • +2

Meghan Markle na polo natjecanju Sentebale Polo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je objasnio, Meghan nema nikakvu namjeru, komunicirati sa svojim ocem do daljnjega, nakon što je on pristao u medijima pričati o njezinoj privatnosti.

  • +17
  • +14

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Meghan se oduvijek trudila biti iskrena prema sebi, ali i drugima te se klonila bilo kakvih toksičnih odnosa, pa čak i ako se radi o njezinoj obitelji. To, naravno, ne znači kako ona neće nikad razgovarati sa svojim ocem ikad, ali u ovom trenutku je situacija takva', kazao je taj izvor.

Kako je izvijestio Mail on Sunday, Thomas Markle se nalazio u Meksiko dok je njegova kćer slavila rođendan.

Medijima se požalio kako ga je lijepa zvijezda 'Suitsa' izbacila iz svog života, iskazavši bojavši bojazan kako nikad neće moći vidjeti svoje unuke koje će Meghan dobiti s princom Harryjem.

Tad je kazao i kako bi bilo puno da umre jer bi svi još više žalili i suosjećali se s Meghan.

Isti izvor kaže kako ovo nije prvi put da Thomas Markle ima problema sa samim sobom i osjećajem samosaželjenja.

'Meghan se tokom odrastanja naučila boriti s takvim stvarima i zna kako ih pobijediti. Ona je sa svojim ocem koji ima problema sa samopouzdanjem takve situacije prolazila jako puno puta. Ali ovoga puta neće popustiti pred njegovim krokodilskim suzama', otkrio je taj izvor.

Thomas Markle se požalio i da više nema Meghanin broj telefona jer se na ovaj koji ima nitko ne javlja.

'Nakon što sam rekao kako se Meghan promijenila otkad je u kraljevskoj obitelji te da su je oni promijenili, više nemam kontakt s Meghan. Ona me je udaljila iz svog života', izjavio je 74-godišnji Meghanin otac dodajući kako sa svojom kćeri više ne razgovara već tri mjeseca.

Kako se spekuliralo, navodno će se u rasplet neugodne obiteljske situacije uključiti i sama kraljica Elizabeta II koja jako simpatizira Meghan.