reda dobre outfite

Meghan Markle ima savršen kaputić kao stvoren za prijelazne dane

23.09.2023 u 16:26

  • +3

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan iznenadili su svojim dolaskom na humanitarnu zabavu održanu na imanju glumca Kevina Costnera. Dobro raspoložen par pridružio se istaknutim gostima, a Meghan je pokazala još jedan u nizu efektnih outfita

Meghan Markle u Njemačkoj je izredala nekoliko vrhunskih outfita, i to strateški sastavljenih od high street i high end komada kako bi stvorila dojam pristupačnosti obožavateljima. Niz promišljenih odjevnih kombinacija nastavila je i u Americi, točnije jučer na imanju Kevina Costnera.

Meghan i Harry pridružili su se Oprah i Ellen DeGeneres, a sve kako bi još jednim humanitarnim projektom pomogli onima kojima je pomoć potrebna.

Meghan Markle za tu je prigodu odjenula efektan kaputić koji je savršen za prijelazne dane iz toplog ljeta u hladniju jesen, a ovakav model lako bi se uklopio u različite jesenske outfite.

Vuneni kaput od tvida u stilu plašta s crnim obrubom i crnim remenom dio je kolekcije jesen/zima 2022. modne dizajnerice Caroline Herrere, a efektan uzorak prošle je sezone bio pravi hit u kolekcijama za jesen i zimu. Ovim je komadom Vojvotkinja pokazala da još uvijek ne odustaje od tvida koji svakoj kombinaciji daje dozu elegancije.

Eleganciji je pridonio i zlatan nakit te tanki zlatni sat koji je nosila za ovu prigodu.

Harryju i Meghan pripao je velik zadatak uručivanja nagrade Kevinu Costneru, ambasadoru 'One805', udruge koja pruža financijsku pomoć i mentalnu potporu onima koji prvi pristižu na mjesta nesreće.

Događaju humanitarnog karaktera su prisustvovali mnogi pripadnici visokog društva, a među njima i roditelji pjevačice Katy Perry koji su Harryja i Meghan tražili zajedničku fotografiju.