a rekla joj je 'sayonara'

Meghan Markle voli skupu modu, a sada odjednom bira jeftinije brendove i nosi Zaru

17.09.2023 u 21:15

  • +10

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

I dok je Meghan Markle ovog tjedna na Invictus igrama 2023. po pitanju mode pokazala, uz luksuzne modne komade, i pristupačne brendove, od J.Crewa do Banana Republica. Obožavatelje je, ipak, najviše iznenadila kada se pojavila u Zarinom kombinezonu, brenda od kojeg je navodno odustala u svojoj 'Suits' eri

Vojvotkinja od Sussexa nosila je bež komplet, prošlosezonski komad popularnog high street brenda te ga kombinirala s odgovarajućim duljim sakoom kako bi pratila događaje i proslavila 39. rođendan princa Harryja na Invictus igrama u Düsseldorfu.

Prilikom izbora svog jednodijelnog stajlinga, Meghan se držala svoje dobro provjerene Invictus formule sparivanja komada pristupačnih brendova s dizajnerskim dodacima, noseći par crnih Saint Laurent salonki sandala s Bottega Veneta naušnicama i zlatnim privjesakom Brilliant Earth u obliku njezinog horoskopskog znaka, lava.

Njezin izbor modnih brendova vrlo je zanimljiv, obzirom da je sama Meghan, kako je je svojedobno pisao Vanity Fair, pripremila zabavu 'Sayonara, Zara' nakon što je dobila ulogu u seriji 'Suits', na kojoj je uzvanicima poklonila jeftinije komade odjeće iz svog ormara.

I doista, Meghan nije nosila Zaru od prvih dana veze s princem Harryjem, iako je nosila nekoliko stvari popularnog brenda godinama prije, uključujući plavo-bijelu haljinu koju je nosila za fotografiranje za magazin Good Housekeeping 2016. te prugastu haljinu koju je nosila na fotografiji za Instagramu iste godine.

tako chic

Fantastičan niz Meghan Markle: Teško je odlučiti koji chic stajling joj bolje pristaje

Pogledaj galeriju

Susan Courter, osnivačica modnog bloga What Meghan Wore, naziva 'neočekivan' Meghanin izbor u vidu Zarine odjeće 'divnim iznenađenjem' nakon toliko godina, dodajući da je takav pristupačan modni izbor vrlo dobar te u skladu sa sve većom predanošću brenda održivosti.

Odjevna kombinacija sa Zarinim kombinezonom nastavljen je niz Meghaninih odlično osmišljenih stajlinga redom pristupačnijih modnih izbora za vojvotkinju koja je inače dizajnerski odjevena. Kraljevska modna stručnjakinja Christine Ross kaže za Page Six Style kako je to, zapravo, strateški potez s Meghanine strane. 'Meghanina modna moć najjača je kada je dostupna, a što bi moglo biti dostupnije od Zare?' kaže ona, dodajući da se ovaj Meghanin potez čini 'vrlo svjesnom odlukom koja će je učiniti privlačnijom, prizemnijom i simpatičnijom.'

Ross ističe kako je Meghanina odluka da se 'vrati svojim modnim korijenima' osvježavajuća promjena. 'Ona očito pokušava biti svoja, bez titula ili pretvaranja, i ljudi to vole,' kaže.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA