MODNI MARATON

Vojvotkinja istančanog ukusa: Ovaj modni trend postao je zaštitni znak Meghan Markle

20.09.2023 u 09:58

Bionic
Reading

Obožavateljica klasičnog chic izgleda, Meghan Markle poznata je po svom istančanom osjećaju za modu i sposobnosti stvaranja minimalističkih silueta bezvremenskog izgleda

U ulozi počasne gošće igara Invictus u njemačkom Düsseldorfu, vojvotkinja od Sussexa svako je svoje pojavljivanje pretvarala u istinski modni trenutak, servirajući niz monokromatskih lookova.

Modni maraton Meghan Markle u Njemačkoj

Velika ljubiteljica klasičnih lookova u duhu popularne estetike tihog luksuza, Meghan Markle u svakom svom izlasku uvijek teži chicu. Dana 16. rujna pojavila se u neutralnom izdanju na vrhuncu elegancije. Ono je uključujivalo hlače s naborima visokog struka brenda Cuyana koje je kombinirala s klasičnom bijelom majicom. Izdanje je pojačala kaputom brenda Cuyana u nijansi i Aquazzura salonkama nijanse nude. Što se tiče dodataka, odabrala je Lanvinove naušnice Arpege i svoj omiljeni ručni sat, Cartoierov Tank, iz kolekcije nakita princeze Diane.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: I-IMAGES / ZUMA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Dan ranije, viđena je u kremastom monokromatskom looku za zatvaranje ljetne sezone sa stilom kojim je dominirao kombinezon s polica Zare, u paru s predimenzioniranim blejzerom modne kuće Celine. Što se dodataka tiče, ovaj je look oplemenila parom Bottega Veneta naušnica, crnim Saint Laurent sandalama Anthonyja Vaccarella i torbom preko ramena brenda Cesta Collective.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Dana 14. prosinca, vojvotkinja od Sussexa izazvala je senzaciju u bijelom serviravši izdanje koje po svim elementima opisuje popularnu estetiku tihog luksuza. Navedeno je postigla džemper bez rukava američkog dizajnera Rapha Laurena koji je uparila s uskim trapericama brenda Frame. Ovaj outfit potom je dovršila modelom balerinki Love Affair iz ponude brenda Aquazzura, omiljenom Cartierovom narukvicom Love i satom Tank.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / VENNENBERND ROLF/DPA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Da je ove jeseni smeđa boja dostojna konkurencija crnoj, potvrdila je i Megham istaknuvši ovu zvjezdanu boju sezone sa satenskom košuljom brenda L'Agence i širokim, palazzo hlačama s remenom dizajnerice Gabriele Hearst. Odgovarajuće Manolo Blahnik salonke, Curated Wears Scout naušnice i retro Miu Miu sunčane naočale u ovom stajlingu činile su njezin odabir dodataka.