četvrti rođendan

Otkriveni detalji rođendanske proslave koju je Meghan Markle organizirala Archieju

11.05.2023 u 11:55

Bionic
Reading

U trenutcima kada je kraljevska obitelj bila fokusirana na krunidbu kralja Charlesa III. i kraljice supruge Camille organizirala se još jedna proslava. Meghan Markle 6. svibnja ne pamti kao datum krunidbe svog svekra, već kao dan rođendana njezinog sina Archieja kojem je taj dan organizirala rođendansku zabavu

Iako se dugo raspravljano hoće li se Meghan Markle pridružiti suprugu Harryju u Londonu i pridružiti se velikoj svečanoj krunidbi kralja Charlesa III. i kraljice supruge Camille, bivša je glumica odlučila ne doći. Taj je dan provela u Kaliforniji slaveći jedan puno bitniji dan, za njene pojmove bitnog.

6. svibnja kada je bila održana krunidba bio je i rođendan malenog princa Archieja, a majka Meghan taj dan nipošto nije htjela zasjeniti krunidbom.

Taj dan Meghan je pripremila rođendansku zabavu svom prvorođenom sinu, a na rođendan su bili pozvani njegova baka Doria Ragland te Meghanini školski kolege i ostali prijatelji (među kojima je i Victoria Jackson) koji su se okupili u njihovoj vili u Montecitu.

Na skromnoj rođendanskoj zabavi Archie je uživao u torti od limuna koju je Meghan napravila koristeći voće iz vlastitog vrta, ali i u društvu mlađe sestre Lilibet koja u lipnju puni dvije godine.

Princ Harry odmah nakon krunidbe u Westminsterskoj opatiji požurio je u zračnu luku odakle je komercijalnim letom putovao za Kaliforniju. Brižni otac tako je ispoštovao i roditeljsku dužnost, ali i dužnost djeteta da podrži oca na tako velik dan.

Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia