OD 17. DO 19. SVIBNJA

Medicina i tehnika i DENTEX na Zagrebačkom velesajmu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.05.2012 16:59
  • Objavljeno 11.05.2012 u 15:11
dentex

dentex

Izvor: tportal.hr / Autor: zagrebački velesajam

Od 17. do 19. svibnja 2012. na Zagrebačkom velesajmu ne propustite dva sajma komplementarnih tema, a svaka upućuje na brigu o našem zdravlju.

Riječ je o sajmovima:

Medicina i tehnika – 39. međunarodni sajam medicine, laboratorijske i rehabilitacijske opreme i farmacije
DENTEX - 2. međunarodni sajam dentalne medicine

Medicina i tehnika, specijalizirani stručni sajam okupit će 39. godinu za redom izlagače koji u pav. 5 izlažu u tematskim cjelinama: CroMed (medicina), CroPharm (farmacija), CroLab (analitika) i CroReha (ortopedska pomagala i rehabilitacijska oprema).

Pripremili smo poseban program za posjetitelje gdje će moći dobiti besplatno mjerenje plućne funkcije, mjerenje koncentracije kisika u perifernoj krvi, mjerenje ugljičnog monoksida u krvi pušača, mjerenje indeksa tjelesne mase, izračunavanje rizika obolijevanja od raka pluća i kronične opstrukcijske bolesti pluća (KOPB-a). Zatim besplatni mamografski pregled za žene 40-49 g. i 70 + mjerenje tjelesne mase masnog potkožnog tkiva, mjerenje tlaka i šećera u krvi, ultrazvučni denzitometrijski pregledi (osteoporoza), savjetovanje, edukacija i razgovor sa liječnikom.

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju u organizaciji visoko specijaliziranog bienalnog projekta, želja nam je i ove godine, da našim posjetiteljima, stručnjacima iz svih grana medicinskih znanosti te predstavnicima institucija, ustanova, bolnica i zakonodavnih tijela, ali i širokoj publici, pružiti sveobuhvatan pregled najnovijih trendova i dostignuća suvremene tehnike i tehnologije u medicini.

DENTEX 2012. održat će se po drugi put u zajedničkoj organizaciji Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine. Naša intencija je jačanje uloge tržišnog lidera, ostvariti daljnju specijalizaciju sajma medicina i tehnika prema tematskim grupama te nastaviti razvijati samostalni koncept sajma. Okupit će na jednom mjestu sve najznačajnije proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga i istovremeno omogućit njihovu neposrednu komunikaciju s potencijalnim kupcima i korisnicima dentalnih usluga.

OPERACIJE PRATITE UŽIVO!

Ove godine najviše pozornosti zasigurno će privući 'Operacije uživo' gdje će posjetitelji svakodnevno moći pratiti najinovativnije operativne zahvate u svijetu dentalne medicine. Sama operacijska dvorana biti će smještena u paviljonu održavanja sajma, biti će potpuno ostakljena i vidljiva svim posjetiteljima, a izravnim prijenosom na projekcijskim platnima osigurat ćemo da nište ne prođe nezamijećeno. Ovo je uistinu velika atrakcija koja Zagrebački velesajam i sajam Dentex stavlja uz bok vodećim svjetskim sajmovima dentalne medicine.

Izložbeni dio ovogodišnje MEDICINE I TEHNIKE i DENTEX-a, tijekom svih dana održavanja prati bogat program stručno-popratnih događanja (stručnih skupova, prezentacija, seminara, simpozija i kongresa), koji ih čini referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.
Od stručnog programa izdvajamo:

Simpozij: ESTETIKA LICA U MEDICINI na kojem će govoriti i Siniša Glumičić, naš priznati estetski kirurg;
Simpozij : ESTETIKA U DENTALNOJ MEDICINI

Radno vrijeme sajma:
17. i 18.5.2012. - 10:00 - 18:00 sati
19.5.2012. - 10:00 - 17:00 sati

Ulaznica za jednokratni posjet je 20 kuna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi