„OTVORI PROZORČIĆ“

Maštovita slikovnica oduševit će svakog klinca

11.12.2019 u 10:36

Bionic
Reading

Vesela i interaktivna knjiga kroz čije prozorčiće svako dijete može zaviriti u svijet prekrasnih priča

Najljepše doba godine odavno je pokucalo na vrata i ono čemu se djeca najviše vesele jesu pokloni. Probuditi se na božićno jutro i otrčati do okićene jelke san je svakog mališana. U moru mogućnosti, roditelji se najčešće odlučuju na poklon koji će ujedno biti i uspomena te iz kojega će njihovi najmlađi moći nešto naučiti i u njima uživati svakodnevno, a ne samo nekoliko sati ili dana.

Upravo takav poklon, kreativan i dugovječan, jest slikovnica nakladnika Znaci vremena. Radi se o knjizi pod nazivom „Otvori prozorčić“ koja omogućava svakom djetetu i roditelju da na interaktivan način otkrivaju biblijske priče. Čak trinaest priča iz Staroga i Novoga zavjeta oživljeno je pomoću 32 zabavna prozorčića koje svaki mališan može otvoriti i na taj način zadovoljiti dječju znatiželju, ali usput i mnogo naučiti. Noa, Daniel i Jona samo su neki od stvarnih biblijskih likova čiji su životi prikazani unutar slikovnice. Avanture poput preživljavanja potopa, noći u lavljoj jami ili tri dana u trbuhu velike ribe nijedno dijete neće ostaviti nezainteresirano.

Ova vesela interaktivna knjiga pomoću svojih prozorčića otvara neke nove spoznaje i kroz njih svaki pojedinac, bio on dijete ili roditelj, uči o svijetu prekrasnih priča o velikim biblijskim ličnostima. Savršen poklon za cijelu obitelj, a ne samo za najmlađe članove. Kupnja je moguća online.