PRIPAZITE

Mars u Strijelcu potiče na sport i prijeti ozljedama Djevicama, Ribama i Blizancima

29.12.2019 u 09:50

Bionic
Reading

Od najzanimljivijih astroloških pojava u siječnju ističemo udruživanje Merkura i Sunca u Vodenjaku s Marsom u Strijelcu, što će pogodovati putnicima, sportašima i ljudima buntovničkih stremljenja, s izuzetkom pripadnika četiriju znakova

Mars ulazi u Strijelca u petak 3. siječnja, ulijevajući sportski i pustolovni duh svim znakovima zodijaka. Tijekom ovog Marsovog tranzita svi će znakovi postati energičniji i optimističniji, no Ribama, Djevicama, Blizancima i Strijelcima bilo bi bolje da se suzdrže od većih napora jer im prijete ozljede i upale.

U petak 10. siječnja, kao posljedica opozicije Mjeseca i Sunca, pojavit će se puni i djelomično pomračeni Mjesec u Raku. Na taj datum i u dane oko njega bit će vam teže održavati ravnotežu između privatnog i profesionalnog života. U obiteljima i poduzećima izbijat će sukobi oko životnih prioriteta.

U subotu 11. siječnja Uran u Biku izlazi iz Sunčeve sjene i ponovno kreće naprijed nakon pet mjeseci prividnog nazadovanja. Uran u ovom znaku djeluje povoljno na Jarce, Djevice, Rakove i Ribe pomažući im u poslovima koji zahtijevaju originalne i inovativne ideje.

Kate Middleton je horoskopski Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U ponedjeljak 13. siječnja Venera ulazi u Ribe jačajući sposobnost razumijevanja i opraštanja. U ljubavi ćete biti stidljiviji i obzirniji. Obraćat ćete se voljenoj osobi dirljivim riječima s jakom, pjesničkom notom. Najstidljiviji među vama javljat će se svojoj ljubavi s lažnih profila, međutim brzo će biti razotkriveni.

U četvrtak 16. siječnja Merkur se seli u Vodenjaka nadahnjujući vas na nove ideje i mijenjanje zastarjelih pravila. Vodenjački utjecaj udvostručit će se 20. siječnja ulaskom Sunca u ovaj znak. Do kraja mjeseca vladat će povoljne okolnosti za upoznavanje, sklapanje prijateljstava, putovanja i društvene inicijative.

U petak 24. siječnja Sunce i Mjesec spojit će se u konjunkciji i formirati mladi Mjesec u Vodenjaku. Tijekom tog mlađaka bit ćete zadivljeni i privučeni svime što je novo i nesvakidašnje.Gledat ćete prema budućnosti i smišljati dosad neiskušane načine otpora autoritetima.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…