DOBRO VRIJEME ZA RAKOVE I RIBE

U vladavini Škorpiona čuvajte se prijevare, prekršenih obećanja i otkrivenih tajni, osobito ako ste Ovan, Jarac ili Vaga

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 26.10.2019 16:15
  • Objavljeno 26.10.2019 u 16:15
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Wavebreak / Profimedia

Vladavina Škorpiona ove godine započela je 23. listopada u 19 sati i 17 minuta, a završit će 22. studenog u 16 sati. Ovo je razdoblje obilježeno uskovitlanim emocijama, strastvenom žudnjom, čvrstim stavovima, introspekcijom i njuškanjem po tuđim životima. Utjecaj Škorpiona zaslužan je za mračno i tajanstveno ozračje svojstveno ovom razdoblju godine

Ipak, snažne emocije i želja za dominacijom, po kojima je vladavina ovog znaka poznata, ove godine bit će ponešto ublažene zbog povoljnih planetarnih utjecaja. Zahvaljujući Veneri u dobronamjernom Strijelcu, riječi u većini slučajeva neće biti previše oštre niti će pogađati najbolnije točke.

Retrogradni Merkur od 1. do 18. studenog donijet će duboke duhovne spoznaje i sposobnost sagledavanja proteklih događaja iz nove perspektive. Izgledni su ponovni susreti s ljudima iz prošlosti, što donosi priliku za ispravljanje starih pogrešaka.

Oko 5. studenog povećana je opasnost od gaženja obećanja, kršenja ugovornih obaveza ili prelaska u suparnički tabor, bilo da se radi o poslu, politici ili prijateljstvu. Ako ste imali nekog na piku, taj bi vam se sada mogao dodatno zamjeriti i probuditi vašu želju za odmazdom.

Povoljnije će biti razdoblje između 8. i 14. studenog, u kojem će se nekima ostvariti najskrivenije želje. Sredinu mjeseca obilježit će zasnivanje dubokih i smislenih odnosa, dok će površne ljubavne veze gubiti na važnosti. Tajne koje su godinama bile čuvane mogle bi izaći na vidjelo u danima oko 19. studenog. Otkrivanje dugo skrivane istine mnogim će znakovima donijeti neočekivane preokrete.

Ove godine u uzburkanim škorpionskim vodama najbolje će se snalaziti Rakovi i Ribe. Emocionalno stabilni i osnaženi povoljnim planetarnim odnosima, lako će ostvarivati ciljeve. Ovnovi, Jarci i Vage suočavat će se s neobičnim izazovima koji će ih iscrpiti. Isti bi znakovi mogli pretrpjeti uspone i padove u intimnim odnosima. Lavovi i Vodenjaci vješto će prigušiti ljubavno nezadovoljstvo okretanjem poslovnim i obiteljskim obavezama.

  • +6
  • +3

Demi Moore je Škorpion u horoskopu, rođena je 11. studenoga 1962.

Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!