u neutralnim tonovima

Margot Robbie u chic stajlingu kao stvorenom za hladne dane

28.11.2023 u 09:43

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Barbie' sve se više odmiče od stajlinga kakve je nosila u filmu, posebno kada je riječ o svakodnevnim kombinacijama u kojima bira neutralne tonove

Glumica Margot Robbie navikla nas je na živahne outfite inspirirane likom Barbie, posebno na crvenom tepihu na kojem se redovito pojavljuje kao utjelovljenje omiljene lutke. No, kada je riječ o privatnom životu, lijepa Australka ipak bira ponešto neutralnije, ali ništa manje dojmljive kombinacije.

Iako je na proljeće u širokom luku izbjegavala zagasite boje poput smeđe, najljepša žena svijeta za šetnju New Yorkom odjenula je komade u tamnim tonovima, koji su odisali tihim luksuzom.

Kao statement komad nosila je predimenzioniran vuneni blejzer širokih ramena i sivo-smeđe nijanse, koji je oživjela bijelom majicom i raskopčanom Oxford košuljom krem boje.

Sve je uskladila sa širokim trapericama koje su se prelijevale preko crnih cipele, a stajling je zaokružila pletenom kožnom torbom brenda Bottega Veneta, kojeg i inače redovito nosi u ležernim izdanjima.

Margot Robbie ovim je stajlingom samo dokazala da je spremna za promjenu stila, posebno nakon što je popularnost filma 'Barbie' počela padati, a da je smeđa njena nova omiljena nijansa pokazala je i na nedavnoj dodjeli nagrada časopisa Variety 'Power of Woman' ukrala je pozornost u senzacionalnoj smeđoj kreaciji.

  • +4
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Australska ljepotica i tada je izgledala poput prave holivudske dive u glamuroznoj haljini bez naramenica koja je pratila figuru, a look bez greške zaokružila je minijaturnim clutchem