NOVI HIT

Zaboravite na crnu, ova 'neugledna' boja prometnula se u zvijezdu sezone

17.11.2023 u 10:59

Bionic
Reading

Smeđa boja uvijek slovi kao 'dosadna' ili 'neugledna' pa je fashionistice redovito zanemaruju kad se, primjerice, radi o svečanim kombinacijama

Da se nešto mijenja kad se radi o popularnosti ove često nepravedno zapostavljene boje, pokazali su i ovogodišnji tjedni mode, osobito u Kopenhagenu, kad su stajliš Skandinavke s puno stila prigrlile ovu prirodnu nijansu koja dolazi u bezbrojnim varijantama, od tople čokoladnosmeđe pa do neutralnih sivo-smeđih tonova.

No da smeđa može sjajno izgledati i na crvenom tepihu, pokazale su i poznate trendseterice.

  • +4
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Omiljena Barbie, odnosno Margot Robbie, na dodjeli nagrada časopisa Variety 'Power of Woman' ukrala je pozornost u senzacionalnoj smeđoj kreaciji.

Australska ljepotica izgledala je poput prave holivudske dive u glamuroznoj haljini bez naramenica koja je pratila figuru u efektnoj nijansi smeđe, a look bez greške zaokružila je minijaturnim clutchem, mladenačkom frizurom i elegantnim make upom, koji je uključivao i zanimljivu sivosmeđu manikuru.

Kaia Gerber i Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Kristina Bumphrey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za vrlo sličnu modnu opciju iz bogate palete smeđe odlučila se i kći supermodela Cindy Craword, Kaia Gerber, koja je bila magnet za poglede u ultra chic kreaciji s potpisom Ralpha Laurena koja je istaknula njezinu vitku figuru. Haljina bez naramenica s detaljem u izgledu kože pokazala se odličnim izborom, a make up također je bio u sličnim tonovima.

  • +17
Variety's 2023 Power of Women Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve u svemu, ova hit nijansa za nadolazeće jesen i zimu može biti dobra alternativa crnoj i za brojne blagdanske prigode koje su pred nama.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Prednost smeđe je i u tome što dolazi u bezbroj divnih varijanti i podjednako dobro pristaje i plavušama poput Margot, ali i brinetama kao što je Kaia.

Treba spomenuti i da ova elegantna nijansa izgleda fantastično i u monokromatskim opcijama, a možete je kombinirati i s drugim bojama, s npr. nježnom ružičastom, zelenom i brojnim nijansama plave, poput kraljevskoplave ili svijetloplave.

Stoga, ako ste zaželjeli unijeti modno osvježenje ove sezone, smeđom bojom ne možete pogriješiti.