JERRY HALL SE PRISJEĆA

Manekenke nemaju vjernih prijateljica

29.07.2009 u 09:46

Bionic
Reading

Bivši model i glumica Jerry Hall, supruga rokera Micka Jaggera, priznala je da su joj tinejdžerske godine, kao i dvadesete, bile teške jer su joj žene zavidjele na ljepoti i uspjehu, pa nije imala prijateljica

'Žene oko mene bile su ljubomorne i zločeste kada sam se počela baviti manekenstvom. Borila sam se za prijateljice, ali nijedno prijateljstvo nisam mogla dugo održati. Zato sam sada, u kasnijim godinama, puno sretnija u životu', otkrila je 53-godišnja zvijezda modne industrije Jerry Hall.

'Kao da mi se otvorio novi svijet kada sam prestala s poslom modela. Sada sam ispunjena. Odlično se slažem sa ženama. Volim se družiti s njima. Napokon mogu reći da imam prave prijateljice, za kakvima sam nekada žudjela', kaže Jerry.

Jerry Hall, čije se kćeri koje je imala s Mickom Jaggerom, Lizzie i Georgia May, također bave poslom modela, i dalje je aktivna. Pristaje biti model za neke reklamne kampanje, ali kaže da ne uživa uvijek u tome.

Jerry, koja glumi u predstavi 'Calendar Girls' na londonskom West Endu, u kojoj se pojavljuje gola, rekla je za The Times: 'Sve što sada na sebi vidim su bore i debljina pa stalno mislim 'Grrrr! Užas!'