SVE JE OPROŠTENO

Malina Grahek i suprug prebrodili krizu?

16.01.2012 u 12:26

Bionic
Reading

Arena je jučer bila premala za sve one koji su željeli bodriti 'Medvjede', a među njima su bili i Malina Grahek i Josip Šelendić koji su, kako se čini, prebrodili bračni skandal

Iako su nedavno preplavili sve medije svojim bračnim brodolomom koji je uzrokovan navodnim preljubom Maline Grahek s prijateljem u polupijanom stanju, čini se kako joj je suprug Josip Šelendić sve oprostio. Pisalo se i kako je mladi zagrebački poduzetnik, koji je tada nekoliko tjedana boravio poslovno u Kataru, izbacio Malinu iz stana zbog navodnog raskalašenog ponašanja na rođendanu njene prijateljice, no to se ipak nije dogodilo.


Oni su naime, po prvi puta nakon skandala jučer zajedno viđeni na utakmici Medveščaka u vip loži kako s prijateljima bodre 'Medvjede'. Lijepa Malina skratila je kosu, a za ovu sportsku prigodu odabrala je i casual izdanje, dok se Josip odlučio za košulju.

Arena Ice Fever privukla je i Tonyja Cetinskog, Filipa Juričića, Koranu Gvozdić, Kristinu Bradač, Anitu Dujić, Anamariju Asanović te mnoge druge.