VEĆ JE VRIJEME

Malena Charlotte kreće u vrtić u kojem će uživati u poeziji i lončarstvu

20.12.2017 u 19:50

Bionic
Reading

Dvogodišnja princeza Charlotte u siječnju kreće u elitni vrtić Wilcocks u blizini njenog obiteljskog doma u Kensingtonu, a u njemu će imati priliku uživati u lončarstvu i poeziji. Godina u njemu košta 77 900 kuna

Malena princeza Charlotte 4. siječnja kreće u ekskluzivni vrtić Wilcocks, smješten blizu Royal Albert Halla, u kojemu će se moći baviti lončarstvom, ali i poezijom.

  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princezu će najprije pozvati da u vrtić dođe s roditeljima na 'kratak boravak i igru', sve dok Charlotte ne bude ugodno da ostane sama, bez Williama i Kate. 

U vodiču za roditelje iz vrtića savjetuju da dijete sa sobom ponese igračku ili fotografiju od doma, ali i da doma odnese fotografiju učitelja ili učiteljice. 

  • +8
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vrtić se godišnje plaća 77 903 kuna za jutarnje smjene, a 45 975 kuna za popodnevne.

'Oduševljeni smo što su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea odabrali vrtić Wilcocks za princezu Charlotte. Veselimo joj se u siječnju', poručili su iz vrtića. 

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U njemu se jutarnje smjene organiziraju za 32 mališana, od skoro tri godine do pet godina starosti, koji u vrtiću provode pet dana tjedno po tri sata.

Na službenoj stranici vrtića stoji da su jutra osmišljena kao zabavna i strukturirana, s mnogo slobodnog vremena za igru. Poslijepodnevna smjena je manje organizirana, ali nudi širok raspon aktivnosti uključujući glazbu i umjetnost. Osmišljena je za djecu od dvije do tri godine i održava se tri puta tjedno.