KRALJEVSKA MEZIMICA

Preslatka princeza Charlotte nema ni tri godine, a već dobro zna što želi

27.11.2017 u 10:08

Bionic
Reading

Neodoljiva princeza Charlotte stekla je golemu popularnost diljem svijeta. Već naviknuta na život pod povećalom medija, malena Charlotte ne zamara se ni s čime te je pokazala da ima istančan ukus i jaku osobnost. Iako još nema ni tri godine, upija strane jezike kao od šale, a njezina mama, vojvotkinja Kate Middleton, otkrila je da već ima omiljenu boju, a koju drugu nego kao prava princeza - ružičastu

Još nema ni tri godine, no princeza Charlotte već je pokazala da ima istančani ukus i jaku osobnost. Učenje stranih jezika ide joj kao od šale, za kućne ljubimce odabrala je nekoliko pilića, a sada je pokazala da ima i omiljenu boju.

  • +8
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako donose strani mediji, kada je jedna šestogodišnjakinja uručila Kate Middleton buket cvijeća, tijekom njezina posjeta centru Hornsey Road Children's Centre u Londonu, vojvotkinja je otkrila prisutnoj djeci kako njezina djevojčica ima omiljenu boju, i to, kao i većina djevojčica, ružičastu.

'Vojvotkinja me pitala koja mi je omiljena boja. Rekla sam da je to roza, a ona je tada rekla da je to i omiljena boja njezine Charlotte', rekla je djevojčica, koja je za tu prigodu nosila ružičastu satensku haljinu.

Već je odavno princ William otkrio javnosti kako je malena Charlotte poprilično živahna i zahtjevna: 'Mislim da će Charlotte biti problematična kad malo odraste. Iako, vjerojatno svi očevi misle to za svoje kćeri.'

  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što se Charlotte rodila njezini roditelji Kate Middleton i princ William odlučili su se s njom i starijim joj bratom Georgeom odseliti u Norfolk, daleko od užurbanog gradskog života i pritiska medija.

'Život ovdje je fantastičan, a Charlotte je unijela neopisivu sreću u naš život. No s druge strane, sve to donijelo nam je i puno više odgovornosti. Brinuti se o dvoje djece nije lagan posao, osobito kada je George u blizini. On je pravi mali majmunčić', otkrio je nedugo nakon preseljenja princ William.